Prognoza meteo ANM, 28 iunie - 10 iulie 2022. Începutul lunii iulie va aduce ploi în toată țara

Prognoza meteo ANM, 28 iunie - 10 iulie 2022. Vezi cum va fi vremea în următoarele două săptămâni!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Prognoza meteo ANM, 28 iunie- 10 iulie 2022. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vezi cum va fi vremea în țară. ANM anunță că începutul lunii iulie 2022 aduce ploi.

Prognoza meteo ANM, 28 iunie- 10 iulie 2022. Vremea în Banat

În Banat, prima săptămână de prognoză aduce temperaturi caniculare de până la 38 de grade Celsius. Totodată, și minimele vor fi în creștere, media lor ajungând la 20 de grade Celsius.

După data de 1 iulie, temperaturile vor fi în descreștere, iar până la finalul intervalului media maximelor va ajunge să se situeze între 28 și 30 de grade, iar a minimelor între 14 și 16 grade. Tot după 1 iulie ANM anunță ploi la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM, 28 iunie- 10 iulie 2022. Vremea în Crișana

În Crișana, vremea se va încălzi treptat până la sfârșitul lunii iunie, astfel că, vremea va deveni caniculară. Media maximelor termice va ajunge să se situeze până în jurul a 37 de grade. Totodată, la nivelul tuturor regiunilor ne putem aștepta la minime de 19- 20 de grade Celsius.

Ulterior, după 1 iulie temperaturile vor fi în scădere, iar până la sfârșitul intervalului de prognoză media maximelor se va situa în jurul a 28- 29 de grade Celsius.

În timp ce minimele nu vor depăși 15 grade Celsius. Probabilitatea pentru averse va fi ridicată începând cu data de 2 iulie.

vreme anm iulie 2022

Prognoza meteo ANM, 28 iunie - 10 iulie 2022. Începutul lunii iulie va aduce ploi în toată țara

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo ANM, 28 iunie- 10 iulie 2022. Vremea în Transilvania

În Transilvania, până la finalul primei săptămâni de prognoză vom asista la o creștere treptată, care va duce la vreme caniculară cu 34- 35 de grade.

Totodată, va crește și media minimelor termice, acesta situându-se între 13- 16 grade Celsius.

Citeste si: "Doamne cat de bronzată ești!" Cum arată Andreea Mantea în costum de baie. Vedeta a făcut senzație pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

După data de 1 iulie valorile termice vor fi în descreștere și se vor situa în medie la 26- 27 de grade. Astfel, media minimelor va avea valori între 12 și 14 grade. Aversele vor fi prezente zilnic pe suprafețe mici până la finalul lunii, iar mai apoi pe arii extinse.

Prognoza meteo ANM, 28 iunie- 10 iulie 2022. Vremea în Maramureș

În Maramureș, de asemenea, vremea se va încălzi puternic până la sfârșitul lunii, local va fi și caniculă. Media regională a maximelor termice se va situa în jurul a 35 de grade. Media minimelor va ajunge până la sfârșitul primei săptămâni de prognoze la valori de 17- 18 grade.

Începutul lunii iulie va aduce o scădere treptată a temperaturilor, iar până la finalul intervalului de prognoză media maximelor va ajunge la 25- 27 de grade Celsius. Din data de 1 iulie vor fi averse aproape zilnic.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 21 iunie- 3 iulie 2022. Vremea în țară în următoarele două săptămâni. ANM anunță zile foarte călduroase

Prognoza meteo ANM, 28 iunie- 10 iulie 2022. Vremea în Moldova

În Moldova vremea va fi călduroasă, chiar caniculară, în cea mai mare parte a intervalului. Valorile maxime vor ajunge până la 36 de grade Celsius, iar minimele vor urca până la 20 de grade Celsius. ANM anunță că izolat vor fi posibile averse aproape zilnic.

Prognoza meteo ANM, 28 iunie- 10 iulie 2022. Vremea în Dobrogea

În Dobrogea vremea va deveni pe zi ce trece tot mai călduroasă, iar valorile termice nu vor avea variații semnificative de-a lungul intervalului prognozat. Per total, media temperaturilor maxime va oscila între 28 și 30 de grade, iar a minimelor între 19 și 21 de grade.

ANM anunță probabilitate crescută pentru averse în ultimele zile ale lunii iunie și ulterior după data de 5 iulie.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, marți, 28 iunie 2022. Cum va fi vremea în București, la mare și la munte

Prognoza meteo ANM, 28 iunie- 10 iulie 2022. Vremea în Muntenia

În Muntenia, vremea va fi deosebit de călduroasă, chiar caniculară. De altfel, valorile maxime de 36 de grade Celsius vor fi atinse pe datele de 29 și 30 iunie, precum și în 5 și 6 iulie. Media minimelor va oscila în general între 17 și 19 grade Celsius. ANM anunță o probabilitate crescută pentru averse după data de 5 iulie.

Prognoza meteo ANM, 28 iunie- 10 iulie 2022. Vremea în Oltenia

În Oltenia vremea va fi călduroasă și chiar caniculară în zilele de 29 și 30 iunie, dar și pe 1 și 6 iulie. Atunci maximele termice vor oscila între 34 și 36 de grade Celsius. Media minimelor termice va fi cuprinsă între 17 și 19 grade, iar probabilitatea pentru averse va fi ridicată la în primele zile de prognoză, dar mai ales după data de 1 iulie.

 

Sursă: meteoromânia.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

De ce anvelopele all-season ar putea fi alegerea perfectă pentru mașina ta?

În România se află singurul cimitir vesel din lume. Vezi cum poți ajunge la Cimitirul Vesel de la Săpânța

Cel mai adânc lac glaciar din România. Destinația de vis pentru familii

Momentul adevărului pentru 4 zodii. Vor trece prin schimbări mari

VESTE ȘOC despre Neti Sandu! Ce s-a întâmplat cu vedeta PRO TV

Ce se mănâncă de Sfânta Maria, în data de 15 august

„Moartea subită”, fenomenul care îngrijorează lumea medicală. Legătura cu decesul sportivei Alessia Maria Raiciu

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies