Program TV Burlacul 2021! Zilele de difuzare a show-ului matrimonial

Program TV Burlacul 2021! Andi Constantin este pregătit să îți întâlnească aleasa inimii.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Program TV Burlacul 2021! Andi Constantin este hotărât să îşi aleagă viitoarea soţie în cel mai nou sezon din emisiunea Burlacul. Burlacul este o emisiune matrimonială, care constă în găsirea perechii unui burlac din lumea mondenă a României. 

Program TV Burlacul 2021!

Burlacul este o emisiune care constă în găsirea perechii unui burlac din lumea mondenă a României. Cel mai nou sezon din Burlacul va debuta după o pauză de cinci ani, iar concurentul care își va găsi marea dragoste este Andi Constantin, fostul concurent de la Survivor România, emisiune difuzată pe Kanal D.

Citeste si: A avut loc primul sărut la Burlacul 2021! Andi Constantin, uimit de curajul fetei

Nou sezon din Burlacul a debutat vineri, 5 martie, de la ora 20:30. Însă, după cinci ediţii difuzate în acest interval orar, emisiunea se va vedea joia, de la ora 23:00, după serialul Adela. Schimbarea se va produce de săptâmâna viitoare, adică din 15 aprilie

În acest sezon al emisiunii vor concura 14 de tinere: Malinka Zina, Vanessa Ţone, Alexandra Mucea, Dominique Nuţă, Cristina Jascu, Ana Bene, Simona Bălăceanu, Roxana Răpăilă, Oana Barbu, Mădălina Alexe, Georgeta Catrina, Andreea Stoica, Angela Antocel şi Iulia Cazacu.

Filmările au avut loc în România, dar și în Turcia.

Primul sezon din Burlacul a debutat pe 8 iulie 2010, acesta avându-l în postura de burlac pe Cătălin Botezatu. Al doilea sezon al serialului a debutat pe 5 mai 2011, acesta avându-l în postura de burlac pe Edward Popescu Strohlen. Al doilea sezon a fost o premieră în istoria globală a serialului, pentru că Edward Popescu Strohlen a fost cel de-al doilea burlac care a cerut-o în căsătorie pe participanta câștigătoare.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Răzvan Fodor prezintă Burlacul 2021! Detalii neștiute despre show-ul matrimonial

Program TV Burlacul 2021
Program TV Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

Cine este Burlacul 2021

Burlacul 2021 este nimeni altul decât Andi Constantin, care a participat în trecut la Survivor România, dar a fost și ispită la Insula Iubirii.

”Will you accept this rose?”/ ”Accepți trandafirul” , a fost întrebarea postată de Andi Constantin pe rețelele de socializare.
”Will you accept this rose?”/ ”Accepți trandafirul” , a fost întrebarea postată de Andi Constantin pe rețelele de socializare.[Sursa foto: Instagram]

”Will you accept this rose?”/ ”Accepți trandafirul”, a fost întrebarea postată de Andi Constantin pe rețelele de socializare, semn că Burlacul și-a intrat în rol.

Andi Constantin are 29 de ani și este campion la fitness. Noul ”burlac” este plin de calități și se descrie ca fiind un om care iubește natura, animalele, dar și tot ce ține de motoare.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies,  să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spune Andi Constantin.

Răzvan Fodor este prezentatorul emisiunii Burlacul 2021
Răzvan Fodor este prezentatorul emisiunii Burlacul 2021[Sursa foto: Instagram]

Cine prezintă Burlacul 2021

Răzvan Fodor este prezentatorul emisiunii Burlacul 2021. Acesta îi va fi alături lui Andi Constantin și îl va ajuta să își găsească aleasa.

”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies