Răzvan Fodor locuiește într-o vilă superbă pe care a dat 200.000 de euro! Vezi cum arată curtea cu gazon impecabil și interior mobilat ca în reviste! FOTO

Răzvan Fodor locuiește într-o vilă superbă, în apropiere de București.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Răzvan Fodor locuiește într-o vilă superbă, pe care a cumpărat-o în urmă cu cinci ani. “Razvan nu mai locuieste in apartament. El si-a achizitionat o vila spatioasa si foarte frumoasa in Popesti-Leordeni, chiar in zona centrala, pe care a dat in jur de 200.000 de euro”, au dezvaluit apropiatii prezentatorului, în 2015, pentru WOWbiz.ro. (vezi ce a spus Lia Bugnar despre iubitul cu 23 de ani mai tânăr)

Citeste si: Razvan Fodor este un norocos! Sotia il rasfata zilnic si ii pregateste o surpriza... peste 9 luni!

Citeste si: Lia Bugnar, gest emoționant pentru actorii rămași lefteri din cauza epidemiei de coronavirus! ”Pune mâna pe telefon și…”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Răzvan Fodor a fost amenințat cu moartea! Totul s-a întâmplat din cauza unei femei!

Imobilul este dispus pe un etaj, are o curte interioara si un garaj de doua locuri, iar interiorul a fost mobilat ca din reviste. Fodor, sotia lui, Irina, si fetita s-au acomodat deja cu noua locuinta si o considera una ideala pentru familia lor", s-a mai relatat despre vila lui Fodor. Imaginie recente de pe site-urile de socializare arată că familia se bucură din plin de spațiul generos al curții cu gazon, acolo unde fiica lui Fodor se joacă, dar și unde se fac grătare la petrecerile cu prietenii.

Răzvan Fodor locuiește într-o vilă superbă. A împărțit premiul de 30.000 euro cu Sorin Bontea

Răzvan Fodor a câștigat recent sezonul 3 din Asia Express, acolo unde a făcut echipă cu Sorin Bontea, primind un premiu de 30.000 euro. Învinșii din finală au fost Speak și Ștefania. Fodor a partcipat la show, deși este bolnav de astm. ”Știți ce înseamnă să simți că ți se blochează aerul în plămâni, că nu poți să-l dai afară?”, a povestit Răzvan Fodor despre boala sa.

”Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el. Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control, dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a povestit recent Răzvan Fodor într-o emisiune tv.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Abia acum s-a aflat! Daniela Crudu a trisat la Asia Express. Cum a reusit sa pacaleasca echipa de productie

Speak și Ștefania au făcut marele anunț! După ce a cerut-o în căsătorie, acum vine o altă veste bombă

Cel mai bun remediu natural pentru digestie și pancreas: Evită complicațiile respectând câțiva pași simpli

Răzvan Fodor sfidează pandemia de coronavirus. Câștigătorul Asia Express are planuri mari de 1 Mai

Ce palmă i-a dat Sorin Bontea lui Florin Dumitrescu. Mai ține cineva minte?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies