Proiectul pentru care Vladimir Drăghia şi-a donat premiul de la Exatlon e aproape de final! Uite fotografii de ultimă oră de pe pe şantierul MagiCAMP!

Admiratorii câştigătorului Exatlon 1 pot vedea în ce stadiu se află proiectul pentru care Vladimir Drăghia şi-a donat premiul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E limpede că proiectul pentru care Vladimir Drăghia şi-a donat premiul a intrat în linie dreaptă. În vară, Drăghia a dăruit cei 100.000 de euro primiţi de la Exatlon pentru MagiCAMP, tabăra pentru copiii bolnavi de cancer, al cărei proiect  fost gândit de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii, şi Melania Medeleanu. „La sfârşitul experienţei Exatlon, mi-am dat seama că sunt atât de câştigat încât nu ar fi cinstit să păstrez vreun ban de acolo.

Mi-am dat seama că cel mai important lucru pe care îl poţi face cu banii este să îi oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei”, a spus Drăghia.

Proiectul pentru care Vladimir Drăghia şi-a donat premiul: "Şi voi puteţi să oferiţi, să daţi de la voi"

“Mai mult de atât, cred că cea mai importantă lecţie care poate fi luată din acest gest este exemplul pe care îl pot oferi celor de acasă. Dacă eu am putut face asta, fiţi siguri că şi voi puteţi să oferiţi, să daţi de la voi. Dacă eu am putut, după cinci luni de mâncat orez, de dormit pe scândură, să donez toţi aceşti bani, şi voi puteţi, oricând, să oferiţi un euro, doi, trei, celor care au nevoie”,a mai declarat Vladimir, care, în vară, a vizitat MagiCAMP, împreună cu Ştefan Floroaica.

(vezi cum au fost fotografiaţi Vladimir Drăghia şi Anca Surdu )

Proiectul pentru care Vladimir Drăghia şi-a donat premiul: “Uşor uşor MagicHOME prinde culoare”

Stadiul în care a ajuns proiectul pentru care Vladimir Drăghia şi-a donat premiul poate fi observat din câteva fotografii făcute zilele trecute de Melania Medeleanu, pe şantierul MagiCAMP, unde se ridică o clădire nouă pentru copiii bolnavi de cancer.

În interior se pune gresie şi se văruieşte, în timp ce afară se mai ridică o aripă nouă a construcţiei. “Uşor uşor MagicHOME prinde culoare”, a comentat Melania Medeleanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vladimir Draghia a ras de Diana Belbita cand i-a vazut tinuta: "Maica-ta a vazut cum ai plecat de acasa?" - "Tu vorbesti?"

Vladimir Draghia, imaginile care i-au facut sa rada pe fani! "Parca nu-mi pare atat de rau ca incep sa chelesc"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

ȘOC TOTAL în Rusia! Se întâmplă chiar acum, la MINUS 50 de grade Celsius!

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Anunț despre facturile la energie electrică. Ce trebuie să facă românii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies