Promo Puterea Dragostei 2 decembrie: Se lasă cu bătaie între fetele din casă!

Unul din cele mai urâte scandaluri care s-au petrecut în casa Puterea Dragostei o are în prim plan pe Manuela

Autor: A.M.

In articol:

Unul din cele mai urâte scandaluri care s-au petrecut în casa Puterea Dragostei o are în prim plan pe Manuela, care a avut o cădere nervoasă.
Victima ei a fost Deea, iar cele două au fost la un pas de păruială!

Deea: Pentru tine l-am sunat atunci...

Manuela: Pentru mine l-ai sunat? Ești o mincinoasă ordinară!

Deea: Pe mine m-ai băgat la mijloc...

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Manuela: Tu ai sunat ca să faci mișto de el! Tu mă minți în față! MĂ MINȚI ÎN FAȚĂ?!

Manuela a șocat pe toată lumea din casă cu atitudinea ei, urletele și gesturile violente. Ulterior, ea l-a luat la rost și pe Ricardo.

Manuela: Du-te dracu acasă de prost!

Ricardo: Tu nu ești femeie!


Manuela de la ”Puterea Dragostei” l-a făcut praf pe Jador, de față cu toată lumea

O joacă nevinovată între Jador și Manuela, desfășurată în casa ”Puterea Dragostei” în fața celorlalți concurenți s-a transformat într-o înfrângere usturătoare pentru manelist în fața senzualei brunete.
Mai exact, Manuela și Jador au început să se bată, în joacă, în casa ”Puterea Dragostei”, amuzându-i teribil pe cei care, stând pe margine, îi încurajau din plin.

Doar că, la un moment dat, joaca cu pricina s-a transformat într-o înfruntare din care nu au lipsit diverse ”instrumente” care pătează hainele: sucuri, tone de fixativ de păr și ceară fierbinte. Iar Înfruntarea, transformată în luptă serioasă, a avut o întorsătură neașteptată: Manuela a alunecat pe podeaua din casa ”Puterea Dragostei”, Jador a profitat, i-a smuls fixativul din mână și a stropit-o pe haine, din plin. Doar că, spre amuzamentul maneulei, Jador nu băgase ceva esențial în seamă: hainele de pe bruneta de la ”Puterea Dragostei” erau... ale lui. Iar Manuela, surescitată de gluma fîăcută, s-a tăvălit cu simț de răspundere pe jos, durând însă câteva minute până când Jador și-a dat seama că ținuta brunetei era chiar costumul lui. ”I-am tăvălit costumul de 300 de euro... Cică petele ies cu foarfeca”, a notat, amuzată din cale afară, Manuela de la ”Puterea Dragostei” pe conturile ei de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

De ce Simina nu a vrut să se cupleze cu Alex Zănoagă la Puterea Dragostei! Amănunte  neștiute de la începutul relației lor

Cum i-a botezat Bogdan Mocanu sânii Andrei! Dezvăluiri din intimitatea celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei

Exclusiv! Claudia Pavel-Cream, distrusă! Tatăl ei a făcut infarct și a fost dus de urgență la spital. "I s-au montat trei stenturi"

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

UCRAINA PIERDE războiul! Vestea cumplită venită de la ruși. Răsturnare totală de situație

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Băsescu, umilit de Ziua României. Ce a pus la cale Klaus Iohannis

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies