Promo Puterea Dragostei 2 decembrie: Se lasă cu bătaie între fetele din casă!

Unul din cele mai urâte scandaluri care s-au petrecut în casa Puterea Dragostei o are în prim plan pe Manuela

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Unul din cele mai urâte scandaluri care s-au petrecut în casa Puterea Dragostei o are în prim plan pe Manuela, care a avut o cădere nervoasă.
Victima ei a fost Deea, iar cele două au fost la un pas de păruială!

Deea: Pentru tine l-am sunat atunci...

Manuela: Pentru mine l-ai sunat? Ești o mincinoasă ordinară!

Deea: Pe mine m-ai băgat la mijloc...

Manuela: Tu ai sunat ca să faci mișto de el! Tu mă minți în față! MĂ MINȚI ÎN FAȚĂ?!

Manuela a șocat pe toată lumea din casă cu atitudinea ei, urletele și gesturile violente. Ulterior, ea l-a luat la rost și pe Ricardo.

Manuela: Du-te dracu acasă de prost!

Ricardo: Tu nu ești femeie!

fara descriere


Manuela de la ”Puterea Dragostei” l-a făcut praf pe Jador, de față cu toată lumea

O joacă nevinovată între Jador și Manuela, desfășurată în casa ”Puterea Dragostei” în fața celorlalți concurenți s-a transformat într-o înfrângere usturătoare pentru manelist în fața senzualei brunete.
Mai exact, Manuela și Jador au început să se bată, în joacă, în casa ”Puterea Dragostei”, amuzându-i teribil pe cei care, stând pe margine, îi încurajau din plin.

Doar că, la un moment dat, joaca cu pricina s-a transformat într-o înfruntare din care nu au lipsit diverse ”instrumente” care pătează hainele: sucuri, tone de fixativ de păr și ceară fierbinte. Iar Înfruntarea, transformată în luptă serioasă, a avut o întorsătură neașteptată: Manuela a alunecat pe podeaua din casa ”Puterea Dragostei”, Jador a profitat, i-a smuls fixativul din mână și a stropit-o pe haine, din plin. Doar că, spre amuzamentul maneulei, Jador nu băgase ceva esențial în seamă: hainele de pe bruneta de la ”Puterea Dragostei” erau... ale lui. Iar Manuela, surescitată de gluma fîăcută, s-a tăvălit cu simț de răspundere pe jos, durând însă câteva minute până când Jador și-a dat seama că ținuta brunetei era chiar costumul lui. ”I-am tăvălit costumul de 300 de euro... Cică petele ies cu foarfeca”, a notat, amuzată din cale afară, Manuela de la ”Puterea Dragostei” pe conturile ei de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate