Cum i-a botezat Bogdan Mocanu sânii Andrei! Dezvăluiri din intimitatea celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei

Bogdan Mocanu și Andra sunt împreună și după ce au ieșit din casa de la Puterea Dragostei, deși nu mulți le dădeau prea multe zile ca și cuplu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Bogdan Mocanu și Andra își trăiesc dragostea și în afara casei de la Puterea Dragostei. Cei doi foști concurenți locuiesc împreună și au dovedit într-un test făcut în studioul WOWbiz.ro că se cunosc foarte bine.

În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Bogdan Mocanu a făcut și o dezvăluire din intimitatea lui cu Andra. Bogdan a mărturisit că este înnebunit după Andra, îi adoră trupul și trăsăturile chipului. Ei bine, fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit că le-a pus nume sânilor iubitei sale. ”Ed și Edi, așa le spun eu sânilor Andrei”, a spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: Bogdan Mocanu, lovitură pentru Jador, după ce acesta a spus că o place pe Cristina Pucean! Dansatoarea maneliștilor și iubitul Andrei, împreună în Germania

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Cristina Pucean, lămuriri despre Bogdan Mocanu: "Nu am de ce să mă feresc!"

Însă, iubitul Andrei spune că nu are o parte preferată a corpului frumoasei brunete.

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei este extrem de gelos ”Are o gelozie extremă”

Dezamăgit enorm în dragoste, Bogdan Mocanu a suferit după Roxana de la Puterea Dragostei, el revenindu-și, cu adevărat, abia în momentul în care, în cel de-al doilea sezon al emisiunii moderate de Andreea Mantea, a cunoscut-o pe frumoasa Andra. Doar că și relația cu Andra este, pentru Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, una cu suișuri și coborâșuri, iar de curând s-a tot speculat că relația lor este în mare impas.

În premieră pentru WOWbiz.ro, Andra de la Puterea Dragostei l-a acuzat pe Bogdan Mocanu că o ține ca într-o "colivie". 

”Nu suportă să se uite vreun băiat la mine, asta este în capul lui, chiar dacă nu am nici o treabă cu niciunul. Este atât de gelos, uneori, pot să spun, că are o gelozie bolnavă. Se ajunge până într-acolo încât, atunci când el este plecat, îmi interzice să ies din casă, chiar și cu o fată!!! Și atunci, ajungem ne certăm, îi spun…”măi, omule, stai puțin, tu ești la evenimente, ești înconjurat de fete frumoase, faci poze cu ele și ”prostuța” de Andra stă acasă?!” Sunt îndrăgostită de el, îl ascult, ce să fac, dar nu îmi place, repet, are o gelozie posesivă. Nu mai pot să continui așa, trebuie să rezolvăm situația. Acum, când o să se întoarcă din Germania, unde a fost la un concert, o să avem o discuție, în care am să îi explic ce îmi convine și ce nu. Sunt sigură că o să înțeleagă, pentru că mă iubește”, a spus Andra Volos în studioul WOWbiz.ro, confirmând problemele pe care le are în cuplu cu Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Hamude era la un pas de bătaie cu Alex Zănoagă! Acum, însă a făcut o declarație emoționantă despre Simina

Culiță Sterp își vinde bolidul ”aspirator de femei”, după ce s-a împăcat cu fosta nevastă, Carmen de la Sălciua

Isterie printre fanii Puterea Dragostei! „Da, sunt însărcinată! Am păstrat această veste până am fost sigură”

Dezvăluiri uluitoare! Incredibil, până unde a putut să ducă dragostea Marianei de la Puterea dragostei pentru Jador!"Și_a pus melodia lui pe telefon să o trezească în...

Cântăreț celebru, jefuit de jumătate de kilogram de aur! Declarații EXCLUSIVE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies