Promo Puterea dragostei 22 octombrie. Ies la lumină informații compromițătoare despre Ella

Puterea dragostei 22 octombrie. Informații compromițătoare despre Ella. Jador, Iancu și Larisa Judele, fosta concurentă de la Puterea dragostei, fac declarații despre brunetă

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Promo Puterea dragostei 22 octombrie. Ce se întâmplă la Puterea dragostei în emisiunea de marți, 22 octombrie. Au fost difuzate imagini în exclusivitate.

Jador și Iancu au informații compromițătoare despre Ella?! Larisa Judele intră în direct prin videocall în casa Puterea dragostei și face dezvăluiri despre Ella. Larisa susține că Ella a vrut să se culce cu Culiță Sterp. Iancu, în schimb, o contrazice și declară că Larisa ar fi fost cea care a vrut să doarmă cu fratele lui mai mare.

fara descriere

Ella stă de vorbă cu fetele în grădină și le spune că pentru Jador era dispusă să facă orice, chiar și să se mute la București de dragul lui.

Bogdan Mocanu: Eu cred că ceea ce vrea să spună Jador este că, la ce are Iancu în cap și la ce informații deține, el este conștient că nu va putea vreodată să aibă ceva cu tine.
Ella: De ce? Ce informații are el? Cred că am dreptul să știu și eu, nu?!
Jador: Ella! Mi-ai fost dragă tare de tot!
Ella: Da, știu! Știu! Tu nu știi să respecți o femeie, despre asta vorbim!
Jador: Dar tu știi să te respecți ca femeie?
Ella: Adică niște sentimente foarte profunde. Și eram poate în stare să mă mut și la București sau... nu știu... orice să fac! Să renunț la tot!
Bogdan Mocanu: Îmi pare rău de Ella, că el încă speră la tine, el încă speră că te poate avea sau așa, dar știe! Jur că el chiar te place!
Ella: Hai, frate, lăsați-mă, mă, cu minciunile astea ale voastre, mă! Nu mă place și punct!

fara descriere

Andreea Mantea: Ce faci, Jador?
Jador: Bine!
Andreea Mantea: Ne-ai auzit până acum?
Jador: Da!
Andreea Mantea: Bun! Tu știi o altă poveste?
Ella: A zis așa: 'băi, Jador, te superi dacă...' 'Nu, frate! Nu am nimic cu ea, ia-o, du-te'.
Andreea Mantea: Ai o altă variantă a poveștii tu, Jador?
Jador: Nu pot s-o zic, doamnă!
Ella: Dar spune-o!

fara descriere

Andreea Mantea: De vreo săptămână și un pic există aici un subiect fierbinte în casă, în legătură cu Ella și Culiță, și venirea Ellei la București, dormitul la tine acasă. Jador o acuză pe Ella de niște lucruri...
Larisa: Am auzit și că s-a aflat că a fost Jador la mine...Dacă voiai ceva cu Jador, când l-ai văzut pe Jador, nu săreai la gâtul lui Culiță să-i spui: Ce faci, viața mea? Și te pregăteai de somn, să vii să dormi cu mine, iar tu crezi că pijamaua ta este o lenjerie intimă cu tanga în fața unui bărbat...
Iancu: Nu... Știu și eu povestea, dar nu e așa cum zice Larisa! Din câte știu eu, Larisa voia să doarmă cu el, și Ella a plecat!
Ella: Cum eram eu, erai și tu, despre ce vorbim?

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate