Propunerea șoc făcută de George Burcea în momentul în care s-a certat cu Andreea Bălan! Artista a luat foc! ”Nu i-a venit să creadă așa ceva”

George Burcea a încercat să îi propună un ”târg” Andreei Bălan după ce a realizat că se poate ajunge la divorț

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit cu mare scandal, deși,în primă fază, cântăreața și-ar fi dorit să meargă pe varianta discreției! Din păcate, nu s-a putut, căci acțiunile ulterioare ale bărbatului său și felul în care s-a comportat au determinat-o să facă tot ce este mai bine pentru ea și pentru fetițele sale, și anume, să ajunghă la divorț.

fara descriere

Toată lumea știe acum și de unde a pornit totul în separarea neașteptată a celor doi, nu mai este nici măcar o rezervă în acest sens.

Andreea Bălan nu s-a mai înțeles cu George Burcea din vacanța de anul trecut, atunci practic s-a produs o ruptură între ei. Faptul că s-au dus în Mauritius alături de copii nu i-a căzut tocmai bine lui, fiindcă și-ar fi dorit să fie doar cu Andreea, să aibă câteva zile numai ale lor. Mai mult, acolo, încet, încet, au început discuțiile și George a început să se comporte extrem de rece, era prezent, dar doar fizic, nimic mai mult. La întoarcere, situația s-a înrăutățit”, au comentat surse apropiate celor doi.

fara descriere

Andreea Bălan nu a vrut, inițial, să divorțeze

Inițial,în ciuda neînțelegerilor, cântăreața a făcut tot ce-i posibil salveze căsnicia. ”Andreea Bălan nu vrea, acum, sub nicio formă, să se despartă de George Burcea. Ea nu s-a căsătorit pentru a divorța. I-a explicat și lui acest lucru, ea vrea să aibă o familie. Sunt și doi copii la mijloc, totuși, iar Andreea trage cât poate pentru ca George să rămână în familie”, au dezvăluit alți apropiați ai protagoniștilor pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Andreea Balan, mesajul care explica tot! De ce a plecat George Burcea de langa familia lui?

Citeste si: Andreea Bălan, la un pas de divorț! Semnele sunt clare! Relația cu George Burcea este... pe moarte EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Bălan, dezvăluiri după ce George Burcea și-a vizitat fetițele: „Nu e ușor deloc”

George Burcea, propunere șoc pentru Andreea Bălan înainte de divorț!

George Burcea a avut o propunere șoc pentru Andreea Bălan înainte de divorț! ”Ei să fie separați, să nu spună nimănui nimic, și să pozeze în famlilia frumoasă”

Cu toate acestea, cântăreața nu a putut accepta ”condițiile impuse” de cel cu care împărțea pe atunci casa. Persoane apropiate celor doi susțin că George Burcea a avut o propunere șoc pentru Andreea Bălan înainte de divorț. ”În momentul în care lucrurile au început să se înrăutățească între ei și artista a adus în discuție separarea oficială, actorul a fost ferm pe poziție. Mai mult, a venit și cu o propunere, și anume, de a sta căsătoriți doar de ochii lumii, în aceeași casă, dar fără a avea o legătură de alt gen, și să se comporte ca doi străni. Concret, ei să fie separați, dar să nu spună nimănui nimic, din contră, să pozeze în famlilia frumoasă. Cum era de așteptat, Andreea nici nu a vrut să audă de asemenea ”ofertă”, nu i-a venit să creadă așa ceva și i-a arătat bărbatului ușa. A vrut să fie demnă și corectă până la capăt, indiderent de consecințe”, au dezvăluit surse din preajma celor doi pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate