PSD i-a făcut o propunere neașteptată lui Victor Ponta, după condamnarea lui Liviu Dragnea și plecarea de la conducerea guvernului

Ce propunere a primit Victor Ponta din partea membrilor PSD. Au luat decizia după ce Liviu Dragnea a primit condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Membrii Partidului Social-Democrat se vor reuni marți pentru a-și face planul în legătură cu strategia de viitor. După ce au pierdut alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai, ei au suferit o altă lovitură dură, condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare, de către magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Liderul PSD a fost ieri preluat de o mașină și dus la penitenciarul Rahova. 

Victor Ponta a recunoscut că una dintre strategiile PSD pentru a-și păstra majoritatea parlamentară este aceea de a-i oferi conducerea Camerei Deputaților în schimbul susținerii inițiativelor legislative PSD.

Citeste si: Lovitură de teatru în cazul lui Liviu Dragnea! Fostul lider PSD ar putea ieși din închisoare după doar două luni

Citeste si: Liviu Dragnea va avea două șanse să iasă din închisoare! Astrograma sa este încărcată de semne rele și perioade de disperare!

Citeste si: Mesajul sindicaliștilor din penitenciare pentru Liviu Dragnea: "Bine ai venit acasă. În pușcărie, nu e ca la Parlament"

Ce a declarat Victor Ponta 

„Postul este vacant. Nimeni nu mai are majoritate, PSD nu mai are majoritate. Președinte poate fi de la orice partid. Noi avem 21 de deputați, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim (n.r. ca PRO România să dea președintele Camerei Deputaților). Am discutat cu toată lumea. Eu sunt la al patrulea mandat de deputat și nu e cineva cu care să nu mă cunosc. Noul președinte trebuie să aducă o stare de normalitate. O să avem un candidat de la PRO România. Nu am discutat cu colegii mei dacă voi candida eu. O să discutăm miercuri. Dacă mi se va propune să candidez la șefia Camerei, o să mă gândesc, discut cu colegii mei și o să văd”, a spus Victor Ponta într-o emisiunea de televiziune. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate