”Psycho”, bucătarul de la show-ul culinar care a povestit că ucidea animale și le incendia, a rămas șomer! Decizie drastică a patronilor restarantului din Chișinău

Concurentul din Chișinău de la show-ul culinar care a povestit că ucidea animale din plăcere a fost concediat de la restaurantul la care lucra.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Tânărul din Republica Moldova care le-a povestit chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu despre obiceiul lui de a ucide, tranșa și incendia câini și pisici a stârnit un val de furie din partea iubitorilor de animale care au luat cu asalt site-urile de socializare.

Mai întâi, Vasile C a fost desființat pe pagina lui de socializare, care a primit câteva sute de reporturi în câteva ore, iar contul acestuia a fost suspendat. Ulterior s-a aflat că moldoveanul lucrează la un restaurant din Chișinău, iar pagina locației a fost invadată cu mesaje prin care se cereau măsuri împotriva ”psihopatului” de la Chefi la cuțite”.

Șefii restaurantului: ”Și noi suntem șocați”

În cursul zilei de ieri, patronul localului a decis concedierea lui Vasile C, lucru anunțat pe pagina de socializare a restaurantului. ”Și noi suntem șocați. Noi nu tolerăm asemenea tip de cruzime față de animale. Nu toți oamenii spun adevărul, el niciodată nu a menționat acest lucru și nici nu avea cum să scrie așa ceva în CV. Această persoană a fost concediată și vom face tot ce ne stă în putință să fie pedepsit”, au scris șefii restaurantului din Chișinău pe Facebook.

Ulterior, pentru că mesajele continuau să vină, pagina a fost suspendată.

Citeste si: Ce a pățit concurentul ”Psycho” care a povestit la tv cum ucide și incendiază animale! Ce s-a întâmplat a doua zi după emisiune?

Citeste si: Ce se întâmplă cu părinții lui Răzvan Ciobanu după ce au văzut ACUM imaginile cu fiului lor, filmate cu doar 6 zile înainte să moară

Citeste si: Scandal în televiziune! Finala „Chefi la cuțite” a fost aranjată? „M-ai rugat să te iert 20 de minute încontinuu”

Vasile C. este un bucătar din Chișinău care s-a înscris la emisiunea ”Chefi la cuțite”. În fața juraților, el a povestit senin că este pasionat de vânătoare dar și că ucide câini și pisici pe care le jupoaie și le incendiază. Întrebat de ce face acest lucru, el a declarat că ”este curios cum sunt animalele pe interior”. Imaginile au fost difuzate pe post, producătorii optând să nu le elimine deși show-ul a fost filmat cu câteva luni în urmă.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate