Ce se întâmplă cu părinții lui Răzvan Ciobanu după ce au văzut ACUM imaginile cu fiului lor, filmate cu doar 6 zile înainte să moară

Răzvan Ciobanu a filmat pentru o emisiune tv cu doar 6 zile înainte de accidentul în care și-a pierdut viața. Imaginile au fost difuzate luni seara și au marcat multă lume.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

După difuzarea emisiunii în care au apărut imaginile cu Răzvan Ciobanu, avocata Laura Vicol, o prietenă a designerului și o apropiată a părinților lui a mărturisit cum au reacționat aceștia când și-au revăzut fiul la tv.

”A fost cumplit să-i aud vocea și să nu-i răspundem. Noi ne aducem aminte de el în fiecare zi. Avem un grup de WhatsApp în care suntem câțiva oameni, inclusiv părinții lui, și acum după ce am văzut emisiunea, ne dădeam mesaje”, a povestit Laura Vicol.

fara descriere

Avocata lui Răzvan Ciobanu și a părinților acestuia a mărturisit că ancheta în cazul morții designerului  este aproape de final și că oamenii legii și-au făcut treaba și au lămurit toate misterele privind accidentul. ”Părinții lui (n.r. ai lui Răzvan Ciobanu) au fost ținuți la curent cu absolut tot. De fiecare dată când am fost sau am aflat ceva, primul telefon lor le-am dat. Cred că au lămurit toate neclaritățile, cred că au răspuns la toate întrebările”, a afirmat Laura Vicol într-o emisiune tv.

Citeste si: Răzvan Ciobanu a apărut pe TV, la șase luni de la moartea sa! Incredibil ce a rulat pe micile ecrane

Citeste si: Mama lui Răzvan Ciobanu simte că fiul ei e viu: “Oamenii nu mor. Ei se mută în stele şi în inimile celor care îi iubesc”

Citeste si: Răzvan Ciobanu a fost executat silit după ce a murit! Deşi era îngropat de aproape 3 luni, a fost înştiinţat că nu mai are nici o cale de atac! EXCLUSIV

Dosarul morții lui Răzvan Ciobanu, finalizat! Informațiile vor fi date în câteva zile, susține avocata Laura Vicol

Avocata a mărturisit că în câteva zile dosarul va fi închis și informațiile din el ar putea fi făcute publice.

”Ancheta s-a desfăşurat cu un profesionalism ieşit din comun. A fost doar o singură pauză de aproximativ 3 saptămani pe perioada de vară. Am primit absolut toate detaliile, s-au făcut audieri. Oamenii au muncit. Mai este foarte puţin. Vorbim de câteva zile, nu săptămâni. Merge greu pentru că au fost eliminate absolut toate pistele posibile pe care am putut să merg. Am aflat absolut tot. S-au închis toate pistele. După ce se termină ancheta, aşa cum am promis, sunt un avocat de 20 de ani şi respect legea, în momentul în care voi avea voie, le voi spune pe toate. Sunt împăcată. Acesta este adevărul 100%. Am lucrat cot la cot cu cei care s-au ocupat de acest dosar. Mai sunt doar chestiuni de procedură care urmează să fie încheiate în curând. Atunci dosarul nu va mai fi unul de urmărire penală. Toată lumea va aflat ce s-a întâmplat cu Răzvan", a spus avocata Laura Vicol. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate