Puștoaica din Botoșani care l-a acuzat pe Adi Sînă de hărțuire sexuală, noi dezvăluiri

O tânără din Botoșani susține că a fost hărțuită de către Adrian Sînă. Ce i-ar fi cerut soțul Ancăi Serea tinerei, după un concert.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

O adolescentă din Botoșani îl acuză pe soțul Ancăi Serea, Adi Sînă, de hărțuire sexuală. Aceasta a susținut că artistul i-a cerut fotografii sexy și că i-a declarat prin intermediul unei relații se de socializare că o vrea.

Citeste si: Maria Constantin petrece Paștele departe de familie: „Trebuie să plec”

Citeste si: Ilie Năstase este făcut praf de Adrian Alexandrov: ”Nopțile pierdute prin Nuba cu fetițe de 18-20 de ani, l-au făcut să își piardă mințile!”

Citeste si: Doliu în lumea cinematografică! O actriță de 21 de ani a fost sfârtecată pe șinele de metrou

Totul s-ar fi întâmplat la începutul lunii aprilie, atunci când Adi Sînă a avut un concert la Botoșani.

Totul a început în seara de 6 aprilie, când Adrian Sînă a avut concert în Botoșani, orașul în care locuiesc. M-a văzut, m-a întrebat cum mă numesc pe Instagram și mi-a dat mesaj. După câteva zile, am fost adăugată pe Snapchat de el deoarece eu am numele de utilizator în descrierea profilului de Instagram.

De atunci am început să primesc fel de fel de mesaje de la el și mi-a spus ca va veni la Botoșani să ne vedem. Mi-a cerut fotografii sexy și mi-a scris că mă vrea! Mesajele sale erau cu tentă sexuală. După aceasta mi-a cerut numărul de telefon și m-a sunat. Atunci a fost momentul în care l-am întrebat de ce îi face asta soției lui și i-am spus că sunt conștientă că nu sunt prima fată căreia îi scrie lucruri de genul acesta. Răspunsul lui a fost: «Nu mă mai certa! O să îți explic față în față!». Încă nu ne-am întâlnit, mi-a spus ca va veni în luna mai în Botoșani pentru mine, dar mie una nu mi se pare deloc normal ceea ce face el”, a mărturisit tânăra care ar fi fost abordată de Adi Sînă, pentru cancan.ro.

Tânăra din Botoșani și-a retras cuvintele

UPDATE: Tânăra din Botoșani care l-a acuzat pe soțul Ancăi Serea că ar fi hărțuit-o a făcut mărturisiri uluitoare. Tânăra și-a schimbat radical punctul de vedere.

„Îmi pare rău de tot ceea ce am scris, îmi retrag toate cuvintele. Nu mai am nimic de declarat și nu voi avea niciun alt punct de vedere niciodată”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: