Anca Serea și Adi Sînă au fost dați în judecată! Cu cinci copii acasă, cele două vedete au uitat să achite celulele stem EXCLUSIV

Anca Serea și Adi Sînă au uitat să achite facturile la banca de celule stem pentru doi dintre cei cinci copii pe care îi au.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Anca Serea și Adi Sînă au cinci copii acasă, iar asta nu le lasă prea mult timp liber la dispoziție. Asta ar putea să fie o scuză foarte bună pentru faptul că au uitat să achite facturile la două bănci de celule stem cu care au contract. Anul trecut, ei s-au trezit cu două procese, într-unul dintre ele instanța pronunâțndu-se deja. Astfel, cei doi părinți vor trebui să plătească 360 lei plus penalități de 0,1% pe zi începând din iubie 3016 și până la data în care vor achita efectiv debitul. În celalălt dosar, sentința se va pronunța peste doar câteva zile.

Citeste si: Legătura neştiută dintre Adi Sână şi Raluca Moianu! Cei doi au fost colegi la un celebru post de radio!

Citeste si: Anunţul cutremurător făcut de Anca Serea: "Matei a murit!"

Citeste si: Veste teribilă! Iarna vine cu cel mai prost anunț. Alertă la Palatul Victoria - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Adi Sîna nu se desparte de inelul primit cadou de la Anca Serea! Acum, îl accesorizează şi cu un telefon colorat VIDEO

Anca Serea și Adi Sînă cresc împreună cinci copii: David (18 ani), Sara (12 ani) – proveniți din căsătoria Ancăi cu Filip Poplingherș Noah (7 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani). Este un mister pentru toată lumea cum reșusesc cei doi să împace activitatea profesională cu viața de familie care în mod normal ar trebui să le ocupe cam tot timpul. În plus, Anca Serea arată senzațional după 5 nașteri, putând fi considerată de departe un model pentru femeile care își doresc să fie frumoase și după ce devin mămici.

Copiii celor doi învață la școli private

”Se deschis noi capitole în viața noastră. Sara e la liceu, clasa a V-a, Moah clasa zero, Ava e la grădi, David e la liceu, clasa a X-a. Mari emoții, așteptări, mă bucur pentru ei. Știm ce înseamnă educația și creșterea cum se cuvine a unui copil, dar a cinci copii... Asta însemană eforturi foarte mari. Copiii merg la școli prvate, poartă tricouri albe, fustițe sau pantaloni, au reguli mai stricte. Mami a fost după rechizite, iar uniformele le-am comandat”, a descris Anca Serea pentru Libertatea o zi obișunită din viața ei de mamă a cinci copii.   

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Horoscop 25 noiembrie. O zodie este trădată azi: Nu te lua după bârfe

Cel mai crocant pui Shanghai. Rețeta rapidă. E delicios și se prepară în doar câteva minute

Anca Serea si Adi Sina au fugit in club! Uite-i cum danseaza! VIDEO EXCLUSIV

Anca Serea a câştigat procesul pentru moştenire. Ce s-a spus în instanţă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies