Puterea Dragostei 10 aprilie. Bianca, din nou în centrul scandalurilor: „Livian nu a schimbat-o! E aceeași persoană ca-n sezonul unu!”

Puterea Dragostei 10 aprilie. Conflictul dintre Bianca și Berna revine, iar blondina este hotărâtă ca ea și Philip vor rămâne împreună.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Bianca, din nou în centrul scandalurilor de la Puterea Dragostei


In articol:

Marius: Ce a făcut el pentru Oprică și cât jet i-a dat Oprică...De la Bianca primește jet d-ala de la furtun de pompier
Bianca: Eu sunt genul care cucerește bărbatul și dup-aia...

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei a recunoscut că există un videoclip compromițător cu el și Ligi: „Ea avea pantalonași scurți, ne-am...”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, atac dur la adresa lui Cătălin! ”De când am plecat din casă, tot vorbește despre mine, spune că sunt urâtă! Uită că a intrat în emisiune pentru mine!”

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Simina de la Puterea Dragostei a născut în mare secret! ”Suntem foarte fericiți! Avem un băiețel minunat!” Declarații exclusive

Puterea Dragostei 10 aprilie. Berna se apară în fața acuzațiilor aduse de Bianca: „Eu doar cu Philip o să fiu mereu!”

Bianca: Uite, tu l-ai pus pe Livian în top
Berna: Mă refeream la frumusețe, Bianca
Bianca: Da, la frumusețe
Berna: Mie nu-mi trebuie alt băiat din casa asta în afară de Philip. Nu vreau să fac cuplu cu niciun alt băiat. Eu n-o să-l las pe Philip. Eu doar pe Philip îl vreau, cu el am o relație și doar cu Philip o să fiu mereu!
Bianca: Da, mereu...

Bianca, din nou în centrul scandalurilor de la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei 10 aprilie. Bianca, acuzată că încearcă cu disperare să apropie din nou de Livian: „A creat o poveste de gelozie cu Berna”

Oprică: Eu cred că Bianca nu știe cum să se lege de Livian și a creat o poveste de gelozie cu Berna, exact colega ei de cameră!
Livian: Oprică, nu e stilul Biancăi
Oprică: O cunosc mai bine decât tine de când sunt aici. Nu-mi spune cine este Bianca
Livian: Atunci nu mai zic nimic
Berna: Degeaba zice lumea că a schimbat-o Livian. N-a schimbat-o cu nimic! E aceeași persoană ca-n sezonul unu (Citeste si: Bogdan Mocanu, declaraţii incendiare despre relaţia cu Bianca de la Puterea Dragostei! "Totul rămâne...")

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate