Puterea Dragostei: Bătaie cu scaunul și coșul de gunoi între Roxana și Turcu. A fost nevoie de intervenția staff-ului: „Să nu te mai văd în viața mea”

Scandalurile dintre Turcu și Roxana de la Puterea Dragsotei se țin lanț.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

În pauza dintre emisii Roxana și Turcu s-au luat din nou la harță din cauza unei fete cu care Turcu a mai vorbit și în vară. Roxana a făcut o criză de nervi când a văzut că Alex Turcu vorbește cu o fată și cei doi au recurs la cuvinte grele, amenințări și înjurături.
Roxana și Turcu aproape că s-au luat la bătaie și acest lucru s-ar fi întâmplat cu siguranță dacă nu ar fi intervenit Inacu, Marius, dar și o parte din staff.

Citeste si: Iranienii au ieșit în stradă și au protestat după doborârea avionului ucrainean cu 176 de pasageri de către armată. Forțele de ordine au intervenit peste ei și a urmat este cutremurător

Citeste si: VIDEO | Bogdan Mocanu stârnește isteria fanelor când apare pe scenă. Reacția concurentului de la Puterea Dragostei când urcă pe scenă: „Așa da!”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Am aflat cine o iubește cel mai mult pe Bianca de la Puterea Dragostei din familia lui Livian! Nu e veverița, așa cum glumește fiul lui Nelson Mondialu VIDEO exclusiv din Istanbul

Puterea Dragostei: Bătaie cu scaunul și coșul de gunoi între Roxana și Turcu. Colegii au explicat ce s-a întâmplat

Ella: Turcu i-a cerut unei fete de la staff să intre o fată în emisiune, iar Roxana a fost interesată despre ce fată este vorba. De acolo a pornit tot circul. Dacă nu se intervenea o lovea.
Iancu: Se certau, el i-a turnat o sticlă de suc în cap, ea s-a enervat, s-a dus cu un scaun la el. I-a dat peste mână, are mâna umflată.

Andreea Mantea: Limbajul lui Turcu e de speriat. Pe mine mă sperie cuvintele spuse, înjurăturile. Sunt cele mai urâte.

Întorși, în platou, Turcu și Roxana au explicat ce s-a întâmplat, dar nu au lăsat la o parte cuvintele grele, jignirile și înjurăturile. Alex Turcu a explicat de unde a plecat tot conflictul. Concurentul de la Puterea Dragostei a explicat că i-a spus de mai multe ori iubitei lui să îl lase în pace, dar Roxana a devenit din ce în ce mai recalcitrantă și a aruncat cu coșul de gunoi și scaunul în el. 

Turcu: Ea vine la mine, mă udă cu apă, apoi vine la mine și dă în mine. Eu nu aș da în ea niciodată. Voiam să dau în ușă. Vezi de treaba ta. Să nu te mai văd în viața mea. Ce să faci cu așa ceva. Mi-ai rupt mâna. Nu mai există nimic. A fost o vrăjeală și atâta tot, a fost doar o plăcere fizică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate