VIDEO | Bogdan Mocanu stârnește isteria fanelor când apare pe scenă. Reacția concurentului de la Puterea Dragostei când urcă pe scenă: „Așa da!”

Bogdan Mocanu este unul dintre cel mai iubit concurent de la Puterea Dragostei și fanele sunt extaz ori de câte ori îl întâlnesc în locurile publice.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost unul dintre cei mai râvniți băieți din casă și a câștigat simpatia fanelor care au urmărit cu mare interes emisiunea de la KanalD. 

Citeste si: Mama lui Dorian Popa îl ceartă pe artist pentru felul în care și-a construit casa: „Nu și-a pus cadă în nicio baie. Eu dacă vin la el unde fac baie?”

Citeste si: Am aflat cine o iubește cel mai mult pe Bianca de la Puterea Dragostei din familia lui Livian! Nu e veverița, așa cum glumește fiul lui Nelson Mondialu VIDEO exclusiv din Istanbul

Citeste si: Ministerul Sănătății se implică în ancheta de la spitalul din Piatra Neamț. Decizia radicală pe care au luat-o reprezentanții ministerului

Bogdan Mocanu are apariții dese în cluburi și a recunoscut că mai face pe mc-ul atunci când merge la concerte cu Jador. Aseară, Bogdan Mocanu a urcat pe scena unui club din București și fanele au fost în exatz când fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut primii pași pe scenă. Bogdan Mocanu a încercat să spună câteva cuvinte, însă nu a avut nicio șansă în fața sutelor de fete care țipau de bucurie că îl văd în fața lor pe fostul concurent de la Puterea Dragostei. 

Filmarea în care fanele țipau de bucurie a fost publicată pe contul de socializare al lui Bogdan Mocanu, cu mențiunea: „Așa da!”

Cum își arată Bogdan Mocanu dragostea față de Andra Volos

Bogdan Mocanu și Andra Volos sunt de nedespărțit și nu se feresc să își arate dragostea nici măcar atunci când sunt în public.

Bogdan Mocanu si andra volos

Aseară, cei doi îndrăgostiți au ales să petreacă într-un club din Capitală și nu lăsat la o parte gesturile de tandrețe față de iubita lui.

Bogdan Mocanu si andra volos

Andra Volos l-a filmat pe Bogdan în timp ce o pupa, iar filmarea a fost publicată imediat pe Instagram, spre deliciul fanilor care adoră să-i vadă pe cei doi împreună. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate