Puterea Dragostei: Jador îl nimicește din vorbe pe Zănoagă: "Dacă nu te cuplai cu Simina, erai un nimeni"- Mocanu își dă mesaje cu o grecoaică. Reacția Roxanei

Jador îl provoacă pe Alex Zănoagă. Cântărețul îi spune că ar putea să o aibă pe Simina din nou lângă el, dacă și-ar dori. Bogdan Mocanu recunoaște că vorbește pe net cu o concurentă din Grecia.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Promo Puterea Dragostei 7 mai. Ce se întâmplă în emisiunea de mâine a show-ului de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea.

Puterea Dragostei. Jador, conflict cu Alex Zănoagă. Schimb incredibil de replici

Încă un conflict a izbucnit între Jador și Alex Zănoagă. Iubitul Siminei l-a acuzat pe artist că își promovează piesele în cadrul emisiunii Puterea Dragostei.

Zănoagă: Ce faci, mă, îți promovezi melodia aici, în emisiune?

Jador: Stai cuminte, că o știe toată România! Ai înțeles?

Zănoagă a încercat să-l lovească pe Jador, iar el s-a dezlănțuit.

Citeste si: Iancu Sterp a rămas uimit încă din primele minute la Puterea Dragostei! Ce legătură are Simina cu fratele lui, Culiță Sterp

Citeste si: Raluca și Ricardo, ”răfuială” de acuzații grave, la Puterea Dragostei. Raluca a vorbit cu fostul, iar Ricardo a făcut criză de gelozie

Citeste si: Kilogramele se topesc pe zi ce trece! Plușica de la Puterea Dragostei nu mai arată deloc ca atunci când era în emisiune

Jador: Dacă nu erai cu Simina, erai un nimeni. Stăteai în emisiune degeba, nu te băga nimeni în seamă. Despre ce vorbim?! Și dacă eu nu aș fi fost cu Simina, poate nici pe ea nu o băga nimeni în seamă. Dacă voiam, eu mă împăcam cu ea. Dar nu am vrut eu! Eu o țin pe ea la distanță!

fara descriere

Puterea Dragostei. Roxana face o criză de gelozie când află că Mocanu vorbește pe net cu o grecoaică

Roxana izbucnește atunci când află de la Andreea Mantea și apoi de la Mocanu că el vorbește cu o concurentă de la Power of love, emisiunea din Grecia.

Andreea Mantea: Bogdan, tu ai vreun mesaj de la vreo fată de la Power of love Grecia în telefonul tău?

Mocanu: Da! Cu Regina!

Roxana: Da! Să vezi ce regină îți dau eu ție!

Mantea: Vrei s-o aducem aici?

Bogdan Mocanu: Da, aș vrea să vină!

Mai târziu, Mocanu și Roxana stau de vorbă în grădină. Ea îl trage la răspundere și îl pune să aleagă: ori ea, ori grecoaica!

Roxana: De ce vorbești cu ea?

Mocanu: Păi dacă mi-a scris fata! Era curioasă dacă sunt ok.

Roxana: Atunci rămâi cu ea, să nu mai vorbești cu mine niciodată!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate