Dezvăluiri incredibile! Ce a făcut Jador după ce a leşinat la aeroport? Am aflat ce s-a întâmplat cu artistul!

Jador, dezvăluiri despre starea lui de sănătate! Vezi cum se simte artistul!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

De dragul fanilor lui, Jador a susţinut câteva concerte şi în vacanţa de Paşte, când a fost în România, iar "cireaşa de pe tort" a fost un spectacol într-un oraş din Italia. Oboseala şi-a spus însă cuvântul după mai multe nopţi nedormite, Jador confruntându-se cu un episod neplăcut chiar la aeroport.

Citeste si: Jador, răspuns ŞOC la atacul lui Dani Mocanu! N-ai să crezi ce a putut să spună cântăreţul! "Îl aştept!" EXCLUSIV

Cântăreţului i s-a făcut rău şi nu a mai putut să stea în picioare. A acuzat ameţeli şi o durere de cap, iar colegii i-au sărit imediat în ajutor. Unii dintre ei l-au ajutat să ajungă la o bancă, în timp ce alţii s-au dus să cumpere apă şi medicamente.

fara descriere

În exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, Jador a vorbit despre momentele de coşmar prin care a trecut în Italia, dar şi despre “îngerul lui păzitor”.

Din păcate nu am avut grijă de sănătatea mea, nu m-am odihnit cât trebuie, am muncit foarte mult, şi organismul meu a cedat până la urmă. Am trecut prin momente foarte grele. Mi s-a făcut rău la aeroport, în Italia! Pur şi simplu am căzut din picioare, iar avionul a stat după mine o jumătate de oră, să pot să merg.

Am avut noroc cu o susţinătoare a mea, asistentă medicală, care era la aeroport, că a ştiut cum să ma aşeze, să îmi revin. Tot o susţinătoare m-a ajutat...incredibil!

Chiar îi iubesc pe toţi aceşti oameni care deşi mulţi dintre ei nu mă cunosc personal, mă iubesc şi mă sprijină mereu. Pe ei vreau să-i asigur că acum sunt bine, episodul despre care v-am povestit a fost pe fondul oboselii. Promit că voi avea mai multă grijă de mine”, a declarat solistul.

fara descriere

Jador, dezvăluiri despre starea lui de sănătate! "I-a insuflat respectul pentru tradiţii şi pentru oameni"

Ei bine, cum a ajuns în ţară, Jador a plecat de la aeroport direct la familia lui, şi-a luat mama în braţe şi au mers împreună la biserică.

Citeste si: Jador a dat lovitura! Simina şi Simona îl vor privi cu alţi ochi! Uite ce a reuşit să facă solistul! EXCLUSIV

"Jador provine dintr-o familie credincioasă, mama lui luându-l încă din primii ani de viaţă cu ea la slujbe. I-a insuflat respectul pentru tradiţii şi pentru oameni, iar acum de fiecare dată când ajunge acasă, după spectacole, Jador doarme apoi merge cu mama lui la biserică. La fel a făcut şi acum, după ce i s-a făcut rău în Italia. I-a povestit mamei lui ce s-a întâmplat, iar după aceea au mers să se roage, să-i mulţumească lui Dumnezeu că totul s-a terminat cu bine", a spus un apropiat al solistului.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate