Puterea dragostei! Secrete nespuse despre Livian și Andreea. Foști concurenți aruncă bomba! Ce i-a despărțit  pe cei doi! "Ea l-a văzut ca pe o rezervă"

La o lună de la despărțirea Andreei de Livian, doi foști concurenți de la Puterea dragostei vorbesc despre ruptura lor neașteptată și apariția Biancăi Comănici  în viața bărbatului

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Andreea și Livian au încercat să formeze un cuplu la începutul sezonului 2 în casa Puterea dragostei. Cei doi păreau atrași unul de celălalt și nimic nu părea să le umbrească fericirea.

"Îmi place Livian, este frumos și carismatic", erau cuvintele blondinei în show-ul amoros. În același timp și bărbatul avea numai declarații siropoase la adresa Andreei. "Nu poți să nu o observi. Este interesantă ca femeie", spunea fiul lui Nelson Mondialul despre cea cu care, spera atunci, să facă un cuplu.

Livian s-a cuplat cu Bianca de la Puterea dragostei până la urmă

Din păcate, lucrurile aveau să se complice pe parcurs și, comportamentul libertin al Andreei a fost taxat de Livian, care a decis să nu mai continue o poveste în care nu se regăsea din punct de vedere al principiilor. Mai mult decât atât, încet, încet, a ales să își îndrepte atenția la Puterea dragostei către Bianca Comănici, cu care, acum, chiar are o legătură amoroasă în toată regula. ”Ea este femeie pe care o plac în acest moment, nimeni și nimic altceva nu mă mai interesează. Să facă fiecare ce vrea în competiție”, a spus tânărul.

Citeste si: Bianca o să înnebunească când o să vadă imaginile! Livian, scene fierbinți pe yacht, cu Andra și Andreea de la Puterea Dragostei

Citeste si: Nelson Mondialu’, tatăl “Lupului” Livian de la Puterea Dragostei, imagini fabuloase la dentist

Citeste si: Imagini necenzurate cu Mariana și Baxter, în gala Puterea Dragostei! Concurenta i-a tras șlițul de față cu toți! VIDEO

fara descriere

Andreea de la Puterea dragostei l-a văzut pe Livian ca pe o rezervă! ”Și-a spus, ”hai să fiu și cu el, dar să mai cunosc și pe altcineva” 

Doi foști concurenți de la Puterea dragostei, Thalida și Raju aveau să își spună și ei părerea despre destrămarea relației dintre cei doi Andreea și Livian, la ceva vreme de la părăsirea competiției.

Thalida a fost chiar foarte dură și a afirmat că Andreea de la Puterea dragostei l-a văzut pe Livian ca pe o rezervă! Nu s-a aruncat dinainte să într-o legătură sigură. Și-a spus, ”hai să fiu și cu el, dar să mai cunosc și pe altcineva”! Sunt sihură de acest lucru. Însă, a jucat greșit, căci atunci când a văzut că i l-a luat Bianca, a vrut să se întoarcă la el. Fără șanse din păcate…”! De partea cealaltă, Raju i-a găsit circumstanțe atenuante Andreei. "Tachinările ei cu Jador l-au dat înapoi pe Livian. Dar nu ar fi trebuit să fie atât de radical, căci atât Jador, cât și Mocanu sunt jucăuși cu toate fetele, așa sunt ei. Jador îi făceau  doar jocul Andreei, poate din amuzament, poate din plictiseală când nu era Livian lângă ea. Poate ea a vrut să îl tachineze pe Livian, cine știe exact?  I-a dat replica la ce făcea el cu Bianca. Acesta este punctul meu de vedere”, a spus cântărețul la WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate