Radu, fostul concurent de la Exatlon, a facut dezvaluiri socante despre Anca! Ce i-a facut concurenta: "N-as fi vrut sa auda copiii mei ce a zis"

Radu, fostul concurent de la Exatlon, a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Anca.

Autor: A. B.
 
Barbatul sustine ca Anca i-a adresat cuvinte foarte urate. 
 

 

"Eu nu am avut un conflict deschis cu ea. Cred ca i-am devenit antipatic cand am intervenit pentru Rafaela.
Cand ea a castigat protectia, ea era fericita. Am intrebat-o: "De ce te bucuri?" Ea mi-a zis: "Pentru ca toti voiati sa ma dati afara". Atunci a rabufnit si inceput un scandal, au existat jigniri si vorbe urate. N-as fi vrut ca copiii mei sa auda ce a zis",
a declarat Radu la Wowbiz.  
 
Mai mult, Radu a vorbit si despre echipa Faimosilor si a marturisit care este concurentul pe care il apreciaza cel mai mult. 
 
"Nu as vrea sa influentez. De la Faimosi cred ca ar putea castiga Vladimir pentru ca este foarte pregatit, e foarte fair play, e de foarte mult bun simt, nu l-am auzit aclamand cuvinte rautacioase, ba chiar a intins mana echipei adverse. Giani m-a surprins ca performanta fizica, cand a ajuns era plinut, eram convins ca nu va duce aceasta competitie mult, dar spre surprinderea mea are o mare putere.
La fel si Catalin Cazacu si Andrei Stoica. Mi-a parut rau ce i s-a intamplat rau, ii doresc insanatosire grabnica, as vrea sa-l vad in ring",
a spus Radu. 
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies