Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! Ce surpriză i-a pregătit nevasta lui pentru cele 48 de ore de stat împreună!

Radu Mazăre se cunună civil cu Roxana Mihalache în penitenciar

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Azi, Radu Mazăre va avea parte de un eveniment foarte important în viața lui. La 51 de ani, împliniți săptămâna trecută, fostul edil al Constanței s-a pus pe făcut nuntă, și nu oricum, ci în pușcărie.

Mazăre, aflat actualmente în Penitenciarul Rahova, loc în care își ispășeste o pedeapsă de nouă ani de închisoare, după ce, în luna mai, a fost adus în România, sub escorta Poliţiei, imediat ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare a lui din partea ţării noastre, se cunună civil cu Roxana Mihalache, partenera lui de viață.

fara descriere

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea fostului edil al Constanței şi al iubitei sale de a se căsători, iar un ofiţer al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria, a precizat, pentru MEDIAFAX, Mihai, fratele fostului edil.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul copilului mort în accidentul din Vaslui. Cine se afla, de fapt, la volan

Citeste si: Un bărbat a sfârșit subit la masă înecat cu ciorbă

Citeste si: Plan roşu de intervenţie în Olt: Un accident cu un microbuz și cinci mașini. O persoană a murit, 18 sunt rănite

fara descriere

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! Cum arată camera intimă în care va sta cu Roxana 48 de ore

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! În concluzie, ex-politicianul va fi nevoit să se supună tuturor regulilor stricte. Astfel că, după încheierea nunții în fața autorităților și a persoanelor apropiate, el va putea să se bucure de iubirea proaspetei soții pe o perioadă scurtă. Conform legii, cum nu există posibilitatea acordării permisiunii ieşirii din locul de deţinere, proaspeții însurăței pot beneficia de vizită intimă, timp de 48 de ore. Roxana i-a pregătit lui Mazăre o  ”lună de miere” scurtă, într-o cameră special amenajată, micuță, dar intimă, care din imaginile prezentate de fotograful Cosmin Bumbut și premiate internațional, au doar un pat matrimonial, un televizor mic, o noptieră și comodă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate