Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Primele cuvinte ale doamnei Mazăre: „Nu este o situație plăcută”

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare cu aleasa inimii sale, Roxana. Ce a declarat imediat după ceremonie.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Astăzi, Radu Mazăre s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Roxana, după mai mulți ani de relație. Așa cum era de așteptat, Roxana a fost asaltată de jurnaliști, imediat ce a ieșit din penitenciarul Rahova, acolo unde este ținut fostul edil al Capitalei.

Doamna Mazăre a dezvăluit cum a fost ceremonia, dar și dacă va avea parte de cameră intimă alături de soțul său:

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul băiețelului din Cluj găsit mort! Mama lui a fost arestată, dar el ar fi fost omorât, de fapt, de fratele lui mai mare

Citeste si: Probleme grave cu dantura pentru Daniela Gyorfi: "Mi-au putrezit dinții"

Citeste si: Maria Ilioiu, detalii picante din viața intimă! Ce face de fiecare dată cu iubitul ei după ce se ceartă

„A însemnat un moment de suflet, atâta tot... Eu nu sunt o persoană publică. Sunt soţia lui Radu Mazăre, sunt o fată ca oricare alta, nu sunt o persoană publică. Iar situaţia prin care se trece, cu nedreptatea în care el se află, nu este o situaţie plăcută. Este firesc şi normal. Cât te poţi bucura. Certificatul este un certificat ca oricare altul... Vom vedea când se stabileşte (n.r. dacă vor petrece 48 de ore la camera intimă)", a declarat Roxana Mazăre.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Deoarece nu exista nași, fratele lui Radu Mazăre, Mihai, a fost martorul care a semnat pentru cei doi

Nași nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie și cu toții ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a spus Mihai Mazăre pentru mediafax.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate