Maria Ilioiu, detalii picante din viața intimă! Ce face de fiecare dată cu iubitul ei după ce se ceartă

Maria Ilioiu a vorbit despre relația pe care o are cu Andrei, iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Maria Ilioiu este, cu siguranță, una dintre cele mai respectate ispite din Thailanda, pentru felul în care se poartă cu bărbații, cum îi tratează, dar și pentru vorbele dulci care reușesc să-i ademenească la tot pasul. Chiar și-așa, Maria Ilioiu a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul ei, dar și despre ce fac cei doi atunci când se ceartă.

Maria Ilioiu și Andrei, iubitul ei, au vorbit despre relația lor, dar și despre apariția unui posibil copil în viața lor.

Citeste si: Ispita Bianca Pop se laudă cu teancuri de bani, dar se înghesuiește să prindă reducerile! Avem DOVADA

Citeste si: Ispita Bianca Pop s-a despărțit de iubitul interlop și s-a împăcat cu fostul! Bruneta nu reușește, însă, să scape de Ciprian Pian

Citeste si: Maria Ilioiu a făcut-o praf pe Bianca Pop, din nou! ”Efectele Cernobîlului”

”Îmi mai doresc cel puțin un copil, mai am unul dintr-o relație anterioară. Încă unul nu poate fi decât bine venit. Am un băiat. Socializează destul de bine cu el (n.r. copilul). E singura persoană în fața căruia se rușinează. În fața ei se transformă”, a povestit Andrei, iubitul ei.

"Nu mă deranjează. E super drăguț copilul. Sunt o mamă vitregă cum s-ar spune. Suntem individualiști. Avem case separate. Băiețelul este acasă cu bunicii (n.r. copilul). Copilul e deja făcut. Arătăm ţiplă. La fiecare ceartă ne şi despărţim. Suntem impulsivi. Și ne despărțim două săptămâni și ne împăcăm. Eu de obicei nu greșesc, deci el", a mărturisit Maria.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate