Legătura secretă dintre Vladimir Drăghia şi iubita lui Radu Mazăre! Faimosul a fost fotomodel pentru Roxana Mihalache! FOTO

Aceasta este legătura secretă dintre Vladimir Drăghia şi iubita lui Radu Mazăre.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Există legătura secretă dintre Vladimir Drăghia şi iubita lui Radu Mazăre. Câştigătoul Exatlon 1 şi Roxana Mihalache, fost fotomodel şi creatoare de modă, au colaborat în 2012, atunci când Drăghia a prezentat o colecţie a partenerei lui Mazăre. "Drăghia a urcat pentru prima dată pe scena Bamboo, în postura de model, în aplauzele și țipetele de admirație a sute de fete prezente în cunoscutul club. Intitulată Buenos Aires, sub egida casei de modă Paluggio, colecția realizată de Roxana Mihalache, alături de sora ei, Florentina, a fost prezentată printr-un spectacol de modă realizat de celebrul designer Cătălin Botezatu.”, relata presa, acum 7 ani.

Citeste si: Radu Mazăre, din nou tătic?! Fratele fostului primar a făcut dezvăluirea

Citeste si: Radu Mazăre, răpit și sechestrat pentru a fi adus în România! Declarații bombă ale fratelui său

Citeste si: Bomba anului: Radu Mazăre se însoară în închisoare! Fratele fostului primar al Constanței a spus totul: "După ce se căsătoresc, vor fi nașii colegului de celulă"

Legătura secretă dintre Vladimir Drăghia şi iubita lui Radu Mazăre: "Vladimir Drăghia a coborât pe plaformă așezat pe un jilț" 

„Show-ul a inclus un moment de tango argentinian, manechinii au sosit pe podium coborând pe o platformă mobilă, au fumat trabuc, au socializat, totul într-un scenariu parcă desprins din filmele cu gangsteri. La finalul colecției, Vladimir Drăghia a coborât pe plaformă așezat pe un jilț, avându-le în stânga și în drepta lui pe cele două creatoare ale colecției, Roxana și Florentina Mihalache. În public, exact în fața podiumului, s-a aflat Radu Mazăre, edilul municipiului Constanța, care a aplaudat îndelung show-ul Roxanei”, s-a mai relatat despre eveniment. (vezi cine sunt colegii de celulă ai lui Radu Mazăre)

Legătura secretă dintre Vladimir Drăghia şi iubita lui Radu Mazăre. Fostul primar al Constanței a fost condamnat la 9 ani de închisoare 

Aceasta a fost legătura secretă dintre Vladimir Drăghia şi iubita lui Radu Mazăre. Fostul primar al Constanței a fost condamnat la 9 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje de la Constanța. Edilul a fost adus din Madagascar, unde a cerut azil politic. Mazăre și-a făcut un complex turistic pe care l-a condus împreună cu iubita lui, Roxana Mihalache. Recent, presa a dezvăluit că Mazăre vrea să se însoare în închisoare cu partenera sa de viaţă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate