Rafaela, pe cai mari! Uite ce cadou extrem de scump şi-a făcut după ce a ieşit din casa "Puterea Dragostei"? O fi vreun bărbat special în viaţa ei? FOTO!

Rafa, cadou de 4000 de euro! Uite ce geantă are.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

La trei săptămâni de când a plecat din casa emisiunii "Puterea Dragostei", Rafaela este în continuare în centrul atenţiei.

Pe contul ei de insta este un adevărat război între cei care o susţin şi o imploră să se întoarcă la emisiune şi cei care nu mai vor nici în ruptul capului să o vadă în casă.

Interesant este că protagonista noastră este din ce în ce mai sexy şi...prosperă.

Rafa, cadou de 4000 de euro! Are o "bijuterie" de accesoriu de la un brand celebru

Toate fanele ei au observat că tânăra şi-a cumpărat o geantă a unui brand pe care-l recunoaşte orice doamnă, de la distanţă.

fara descriere

Este vorba despre o "bijuterie" care costa în jur de 4000 de euro şi îi rămâne bine întipărită pe retină oricărei reprezentante a sexului frumos. 

Pe lângă geanta respectivă, Rafa atrage atenţia şi prin alt aspect. Arată foarte bine, a slăbit şi se îmbracă din ce în ce mai provocator. Plus că are o sclipire aparte în privire. Oare există un domn misterios în viaţa ei sau să fie vorba de un fost participant de la "Puterea Dragostei"?  

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate