Vedete

Mocneşte scandalul la "Puterea Dragostei"! Marina o să plângă în pumni! Vezi cine spune că Daniel a ieşit la întâlnire cu Rafa! "Foarte multă lume i-a văzut"

Rafa, întâlnire misterioasă cu Daniel? Fanii se jură că i-au văzut împreună.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

La două săptămâni de când a plecat din casa emisiunii "Puterea Dragostei", Rafaela este în continuare în centrul atenţiei. Pe contul ei de insta este un adevărat război între cei care o susţin şi o imploră să se întoarcă la emisiune şi cei care nu mai vor nici în ruptul capului să o vadă în casă.

Unii urmăritori îi reproşează în termeni duri lui Rafa şi că nu răspunde niciodată la mesaje, iar alţii îi pun obsesiv o întrebare care o să nască multe controverse.

Rafa, întâlnire misterioasă cu Daniel? "Aş aprecia dacă ai răspunde"

Mai mulţi urmăritori ai tinerei spun că au văzut-o pe aceasta, întâmplător, la întâlnire cu Daniel, concurentul eliminat în urmă cu o săptămână din casă, nimeni altul decât bărbatul de care este îndrăgostită Marina.

"Rafa, este adevărat că ai ieşit cu Daniel în oraş??? Foarte multă lume a spus că te-a văzut cu el. Aş aprecia dacă ai răspunde şi nu ai da doar aprecieri la comentarii", a scris o fană a celui mai tare show matrimonial al momentului.

Marina şi Daniel au fost surprinşi de mai multe ori în ipostaze tandre, frumoasa blondă suferind cumplit când a fost eliminat din show-ul matrimonial chiar bărbatul pentru care nutreşte sentimente puternice. Cei doi păreau să aibă un viitor împreună, dar o eventuală întâlnire a lui Daniel cu Rafa ar complica mult situaţia.

Galerie foto  Urmatorul articol