Rafaelo al Vulpiței, idilă cu Bernadett de la Puterea dragostei! Cât l-a ținut pe cântăreț iubirea cu frumoasa blondină în show-ul amoros

În urmă cu un an, Rafaelo, cântărețul care a dat lovitura zilele acestea cu Vulpița pe piața muzicală, a avut sentimente puternice pentru Bernadett de la Puterea dragostei!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Rafaelo se află pe cai mari în aceste zile, după ce piesa lui cu Vulpița, ”Doi îndrăgostiți”, a ajuns pe primele locuri în clasamentele muzicale. Mai mult decât atât, s-a vorbit și despre o legătură sentimentală între cântărețul și fata din Blegești devenită vedetă peste noapte, deși aceasta este căsătorită cu Viorel și îi jură credință veșnică.


In articol:

Puțini își amintesc însă că Rafaelo a fost, pentru o scurtă perioadă de timp, concurent la Puterea dragostei. Cântărețul a intrat în show la finele primului sezon și a avut și o slăbiciune în competiția amoroasă. Este vorva despre superba Bernadett, cea pe care a pus ochii chiar din momentul în care tânăra a pus piciorul în casă.

Bernadett în casa "Puterea dragostei" a făcut furori printre băieți

Pe atunci, apariția lui Bernadett în casa "Puterea dragostei" a făcut furori printre băieți, care au întâmpinat-o cu zâmbete și au încercat să o integreze rapid în atmosfera casei. În vîrstă de 21 de ani, Bernadett a atras atenția tuturor concurenților, însă de departe cel mai încântat de apariția noii concurente a fost Rafaelo, care a încercat să se apropie de tânără blondă, adresându-i întrabări pentru a o cunoaște mai bine. În plus, la un moment dat, a și ridicat miza în cursa pentru afecțiunea fetei, solicitând să fie muzica în casă pentru a dansa cu ea.

Citeste si: Ce replică acidă i-a dat Vulpița lui Jador, după ce i-a “furat” locul 1 din trending: “E dușmanul nostru”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” război dur cu Vulpița: „Te-am rupt!”

Citeste si: Livian, propunere neașteptată pentru Bianca de la Puterea dragostei: „Aș vrea să mângâi băiatul”

Rafaelo, idilă cu Bernadett de la Puterea dragostei! Cei doi s-au apropiat anul trecut

În scurt timp, Rafaelo a avut o idilă cu Bernadett de la Puterea dragostei, dar nu una care să aibă viață lungă. Cei doi s-au plăcut, s-au tachinat, au stat împreună, dar nu au ieșit la final de mâna din casă, ca un cuplu. Totul din cauza altei fete care a venit în competiție, Andreea, cea care aspira și ea la inima cântărețului, iar el, prins la mijloc, a decis, la un moment dat, să renunțe la amândouă.


Piesa „Doi îndrăgostiți lulea”, lansată de Rafaelo în colaborare cu Vulpița a reușit să jungă în Trending și să îl detroneze chiar și pe Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei, unu dintre cei mai iubiți maneliști ai momentului.

Rafelo se bucură că melodia lansată cu Vulpița Veronica se bucură de un asemenea succes și spune că a avut încredere încă de la început că piesa va ajunge în top.
„Mă așteptam să ajungă sus, dar nu m-am așteptat să aibă un impact atât de mare! M-am gândit că dacă eu sunt forță și este și ea forță, cu siguranță vom plăcea publicului în această formulă, împreună. Cu toate acestea, rezultatele nu mă surprind, pentru că știu că atunci când muncești și îți dai silința să faci un lucru, cu siguranță vin și satisfacțiile și bucuria te ajunge din urmă! Am primit foarte multe mesaje de la urmăritorii mei, m-au felicitat pentru colaborare și le mulțumesc tuturor celor care au ascultat și ascultă piesa, fără ei nu ajungeam aici!

Galerie foto 
Citește și:

Vulpița, în locul Denisei Răducu? Replica dură a lui Florin Pește pentru cei care o contestă pe Veronica din Blăgești

Vulpita, confesiuni despre casatoria cu Viorel: "Nu eram fericita, nu eram pregatita, nu imi placea de el. Aveam nevoie de bani"

Scandal monstru! Manelistul Dani Mocanu, limbaj ca la usa cortului! Acuzatii extrem de grave

Vulpița și-a făcut bagajele și l-a părăsit pe Viorel. Rafaelo a intervenit: „Voi avea mereu grijă de ea”

Vulpița l-a cucerit pe Rafaelo în timpul filmărilor pentru melodia pe care au scos-o împreună: „Se bucură din nimicuri și este tot timpul…”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies