Rafaelo, declarațiile șoc despre Vulpița care îl vor enerva pe Viorel! ”E o fetiță frumoasă! Îmi place mult de ea”

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița! Rafaelo a dezvăluit că a lucrat foarte bine cu Veronica de la Blăgești la clipuri și dincolo de filmări, sunt prieteni, lucru care îl deranjează pe soțul ei, Viorel

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița!
Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița!


In articol:

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița! În ultima perioadă, căsnicia deja celebrilor Viorica și Viorel de la Blăgești s-a pus pe butuci, și chiar se vorbește despre un divorț, duăă ce bărbatul a părut că nu mai suportă succesul de care se bucură soția lui. Mărul discordiei, ca de fiecare dată...cine altul decât Rafaelo, cântărețul care a scos deja câteva melodii cu Vulpița, și...se pare, nici ca femeie nu îi este indiferentă.

Citeste si: Serialul cu Vulpița a ajuns la final! Mirela Vaida a aruncat bomba în direct: „Din acest moment...se încheie aici șase luni”

Citeste si: Viorel Stegaru îngenuncheat de durere. Vulpița de la Vaslui a dispărut

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Incredibila transformare a Vulpiței. Cum arată Viorica de la Blăgești machiată, nu ai fi recunoscut-o niciodată! Avem imaginile exclusive

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița!
Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița!

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița! ”Nu este genul meu de femeie”

De altfel, lucrul acesta a fost evident pentru soțul Vulpiței, care, într-una din emisiuni a lansat un atac dur la adresa lui Rafaelo, fără să îi pese că totul este transmis în direct. În stilul său, Viorel de la Blăgești l-a făcut praf pe cântăreț și l-a acuzat că s-a folosit de faima lui și a nevestei, pentru a ajunge să fie urmărit pe internet. Poate tocmai de aceea bărbatul încornorat a și aruncat zarurile pe masă. Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a izbucnit Viorel, după ce piesa pe care Rafaelo a lansat-o cu Vulpița, ”Sushi Maki”, face furori pe internet.

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița!
Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița!

Rafaelo a vorbit despre relația cu Vulpița! ”Suntem buni prieteni, o apreciez”

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița! Pe de altă parte însă, declarațiile lui Viorel nu par să aibă valoare dacă ne gândim la faptul că Rafaelo nu a avut vreo legătură de alt gen, decât amical, cu Viorica până în acest moment. ”E o fetiță frumoasă, însă nu este genul meu de femeie, suntem buni prieteni, ea îmi cere sfatul, acesta este genul nostru de relație. Niciodată nu s-a pus problema de altceva și chiar nu mi-am dorit să intru în roluri de iubit sau amant, Doamne Ferește. Cu Vulpița, eu am înregistrat doar câteva melodii, am lucrat foarte bine împreună, și eu o apreciez pentru acest lucru. Este un om simplu, dar cu un caracter deosebit, indiferent de ce spune lumea”, a spus Rafaelo, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița!
Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița!

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița! Ce a spus ănsă și despre Viorel! ”Este gelos pe mine”

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița! Dacă artistul a vorbit la superlativ despre Viorica de la Blăgești, fata cu care a dominat top-urile muzicale, ei bine, nu același lucru îl poate spune despre soțul acesteia. ”Despre el, nici nu îmi place să aduc discuția. Nu îl înțeleg! Viorel este gelos pe mine și se comportă ca atare, în condițiile în care, repet, eu și Vulpița suntem doar prieteni și doar am colaborat. Dar asta este, atât vede omul, nu mai am ce să zic...”, a conchis Rafaelo pentru WOWbiz.ro

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița!
Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița!

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița! La ce alte femei s-a mai uitat cântărețul în această perioadă

Rafaelo, declarații șoc despre Vulpița! Dacă Viorel de la Blăgești simte că situația îi scapă de sub control, ei bine, Viorica ar trebui să fie mai atentă la pașii pe care îi face în relația cu artistul. Acesta este cunoscut ca un adevărat crai și nu îi pasă atunci când calcă pe cadavre în relațiile sentimentale. Drept dovadă, în plin scandal amoros cu soțul Vulpiței, lui nu i-a păsat mai deloc și, sâmbăta trecută, la botezul soților Zănoagă, a stat foarte mult alături de...Raluca Munte, fosta sa colegă de la Puterea dragostei Rafaelo i-a făcut complimente și a vorbit cu ea aproape toată seara, apoi, și-a mai îndreptat atenția și către Ștefania, o altă fată frumoasă și..singură, participantă în show. Citește cu ce altă fată a mai fost Rafaelo la eveniment AICI.

Galerie foto 
Citește și:

Rafaelo și-a cumpărat plajă la Mamaia! Cum arată locația? VIDEO

Câți bani a dat Rafaelo pentru mașina de aur? Vulpița o să leșine! Cântărețul oferit toate detaliile exclusive

EXCLUSIV: Și-a încheiat socotelile cu Antena 1 și dezvăluie la ce televiziune vrea să ajungă: Cred că este cel mai potrivit loc

Rafaelo, bătut de o femeie?! Ce s-a întâmplat la o petrecere de la munte cu favoritul Vulpiței, în urmă cu câteva zile! ”Totul a pornit de la o joacă, a fost...o glumă mai mult”

Mirela Vaida, duet cu Vulpița? E nebunie printre fanii prezentatoarei tv

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies