Raffa, noul concurent de la Puterea Dragostei, adevărul despre logodna lui! Cine este femeia lângă care apare? ”Nu există nici un act...” EXCLUSIV

Raffa abia a intrat în casa de la Puterea Dragostei și deja au apărut informații contradictorii despre el.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Imediat după ce Raffa, Drăgan Cristian Gabriel pe numele real, a intrat în casa de la Puterea Dragostei, pe adresa de [email protected] au venit imagini cu tânărul alături de o brunetă, despre care se spunea că ar fi iubita lui. Mai mult, există și un filmuleț cu cei doi în momentul în care Raffa o cere de soție pe brunetă.

Concurentul de la Puterea Dragostei, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro,  a lămurit misterul acelor imagini și ne-a spus care este relația lui actuală cu respectiva tânără.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, primele declarații despre Alex Zănoagă! Ne-a dezvăluit cine a convins-o să se cupleze cu acesta EXCLUSIV

Citeste si: None de la ”Puterea Dragostei” a înnebunit femeile dintr-un club! EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Mantea a anunțat la Puterea Dragostei decizia în cazul concurenților care au ieșit în club! Ce pedeapsă au primit aceștia

”Este o fostă relație a mea, am cerut-o de soție (n.r. pe bruneta care apare în filmuleț), dar ne-am despărțit în noiembrie anul trecut. Nu există niciun act care să dovedească faptul că suntem sau am fost căsătoriți. Am mesaje de la ea cum că ar vrea să-mi facă rău. Vrea doar să-și facă reclamă pentru că este invidioasă, vrea să mă descalifice de la Puterea Dragostei”, ne-a declarat Raffa.

Tânărul spune că în momentul în care a intrat în casa de la Puterea Dragostei nu avea nici o relație și că a venit în emisiune pentru a-și găsi iubirea.

Mesajul fostei iubite a lui Raffa de la Puterea Dragostei

Pe de altă parte, se pare că pe conturile ei de socializare, și tânăra a încercat să lămurească acum situația. ”Am avut o relație extrem de frumoasă. A fost o iubire sinceră și adevărată. Dar, s-a încheiat! Fiecare are viața lui acum”, este mesajul transmis de brunetă. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: