Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Silvia este cea care ridica aceasta problema, a atitudinii retrase a Iulianei din emisiune. Silvia nu intelege de ce Iuliana nu interactioneaza cu ele, colegele de competitie, si crede ca aceasta apeleaza la strategii “ieftine” pentru a-si atrage sustinatori.

“Iti spun foarte serios, Iuliana, si fara nicio urma de ironie. Nu pot intelege o persoana (face referire la Iuliana – n.r.), care sta cu alte persoane, timp de 4-5 ore (se refera la filmarile editiilor emisiunii – n.r.) si nu are o replica, niciodata. Mai, sa nu spui … pîs! Adica tu, clar, ne detesti pe noi, te vezi superioara noua! Nu ai ajuns la un nivel de discutie cu nimeni, iti suntem net inferiori tie? Ce se intampla? As vrea sa inteleg! (…) Cand esti pe scena, deodata iti vine pofta de vorba (…) Fa-ti numarul! Fii tu rea, acuza-ne pe toate ca noi te <bagam intr-o oala>, ca tu esti cea mai fina … Se pare ca recurgi la niste strategii care sunt de <2 lei>, sincer!”, spune Silvia.

Iuliana isi justifica atitudinea, in fata Ilincai Vandici, spunand ca rivalele ei sunt “problema”, mai exact faptul ca, de cate ori contracandidatele ii aduc critici, acestea o afecteaza si ii schimba dispozitia. Si juratii par satui de mimicile plangacioase ale Iulianei, iar Raluca Badulescu intervine si ii transmite un mesaj concurentei.

“(…)Pe cuvantul meu, Iuliana, cu riscul de a-mi pune <in cap> toti sustinatorii tai, ai o atitudine pe care nu o inteleg. Ce inseamna <lesinatura> asta pe care ne-o prezinti? De ce faci asta? De ce? (…) Incercam sa glumim, sa radem, sa pastram o atmosfera placuta, iar tu ne servesti tot timpul mimicile astea plangacioase! Ce inseamna plansul asta?”, rabufneste Raluca Badulescu.

Ce parere au Catalin Botezatu si Maurice Munteanu despre manifestarile Iulianei, aflati azi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Galerie foto