Raluca de la „Puterea dragostei” a făcut o criză de gelozie: „O să uiți totul”

Raluca de la „Puterea dragostei” a făcut o criză de gelozie. Ce i-a spus aceasta iubitului său, Ricardo, după ce a aflat planurile acestuia.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Raluca și Ricardo trec prin clipe grele. Concurenții de la „Puterea Dragostei” au avut o discuție serioasă legată de plecarea lui Ricardo în Statele Unite ale Americii.

Concurenta crede că Ricardo va uita de povestea lor de dragoste odată ce va ajunge pe tărâmul american.

Citeste si: Ce legătură are Răzvan, noul concurent de la Puterea Dragostei, cu ispita Andy

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei lămurește misterul pozelor controversate cu banana

Citeste si: Declaraţia ŞOC a lui Jador! "Este adevărat! M-am despărţit de Simina" Artistul spune care sunt adevăratele motive ale rupturii! EXCLUSIV!

„Orice se poate rezolva, liniștește-te. Orice lucru se rezolvă. Ți-am spus să ai încredere în mine, că trebuie să ai încredere în mine”, i-a transmis Ricardo Ralucăi, afectat de incertitudinea acesteia.

fara descriere

„În patru luni o să uiți totul. O să se distrugă totul, tot ce a fost frumos. Niciodată nu o să îți interzic nimic”, i-a transmis Raluca iubitului său.

Răspunsul lui Ricardo nu a întârziat. Acesta i-a cerut Ralucăi să aibă mai multă încredere în el.

„Ți-am spus că eu știu ce e mai bine pentru mine. O să mă gândesc foarte serios la treaba asta, cu plecarea în America. Mie îmi place să discutăm. Mă faci să fiu o legumă”, i-a mai spus Ricardo.

Raluca, îndrăgostită până peste cap de Ricardo

Raluca nici nu mai vrea să audă de fostul său iubit, Adrian. După o relație de câteva luni cu Adrian, Raluca s-a îndrăgostit de Ricardo, alături de care deja își imaginează viitorul. Iar declarațiile sale nu mai lasă loc de interpretări. Aceasta își dorește o relație alături de acesta și nu concepe să fie departe de iubitul său, pe continente diferite. Astăzi i-a declarat iubirea lui Ricardo, în casa „Puterea Dragostei”.

„Cred că m-am îndrăgostit”, a dezvăluit Raluca în cadrul emisiunii astăzi.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate