Raluca de la Puterea Dragostei s-a afișat cu iubitul, după ce Ricardo și Adrian au făcut-o praf

Raluca de la Puterea Dragostei s-a fotografiat alături de iubitul ei, după ce Ricardo și Adrian au făcut-o praf în vloguri.

Autor: A.V.

In articol:

  Raluca de la Puterea Dragostei a mers în urmă cu câteva ore cu partenerul ei la plajă și la piscină, unde s-au și fotografiat. Mai mult decât atât, în timp ce se relaxau, Raluca, fosta iubită a lui Ricardo, s-a fotografiat ținându-se de mână cu iubitul ei. Ba chiar fosta concurentă de la Puterea Dragostei a și pus mai multe inimioare!

  Citeste si: Bernadett de la Puterea dragostei, schimbare uimitoare de look!

  Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

  Citeste si: None de la Puterea Dragostei, în tandrețuri cu o brunetă, după despărțirea de Loredana Chivu! Cine e tânăra

  Citeste si: Să vezi și cu crezi! Bogdan Mocanu și Jador de la Puterea Dragostei s-au întâlnit în Germania cu Perversu' de pe Târgu Ocna!

  Adrian și Ricardo au făcut-o praf pe Raluca de la Puterea Dragostei

  Este șoc și groază printre foștii concurenți de la Puterea Dragotei! Ricardo și Adrian au făcut-o praf pe Raluca, fosta lor iubită.

  Ricardo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a vorbit despre relațiile intime pe care le-a avut cu Raluca, fosta lui iubită. Cei doi s-au despărțit în ultima zi din vacanța pe care au petrecut-o în Grecia.

  ”I-ai spus lui Nelson Mondialu că te-ai dus pentru vizualizări? Să faci vlog cu el și să faci bani? I-ai spus lui Nelson Mondialu că ție ți-e rușine cu el? Că tu nu te duci să faci vlog cu toți boschetarii, cum tu l-ai numit în fața mea? Nu cred că i-ai spus.

  Eu l-am contactat pe Nelson acum o lună și i-am spus să facem un vlog.(...) Mi-a spus, a trebuit să plec în State. M-am trezit în dimineața asta că te-ai dus să faci vlog.(...) Eu știu toate secretele tale, că mă ameninți cu taică-tu că e bolnav, îmi suni mama să nu mai fac vloguri despre tine și tu a doua zi faci vlog despre mine”, a spus el.

  ”Te-ai folosit de mine, nu știu și nu mă interesează, dar hai să vă explic niște lucruri. Raluca are o jucărie roz acasă și ce voia ea de fapt să facă! E controlată prin telefon și voia să-mi iau eu aplicație din America și să mă joc cu ea.(...) Acum, pot să vă spun că am rămas șocat când am ajuns noi doi în pat. Mi-am făcut cruce. Și eu sunt nesătul, dar ea...Doamne, nu se poate! Nu am văzut în viața mea așa ceva. Voia să mă urinez pe ea, avea fantezii d-astea, i-am zis că nu pot să fac așa ceva. Dar pe cealaltă parte îmi zicea că ea e sfântă”, a continuat Ricardo.

  Distribuie pe:
  Galerie foto  Urmatorul articol
  Abonează-te pe
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies