Raluca de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit? A șters pozele cu el și s-a împăcat cu Ricardo: „În ochii ei se citea fericirea”

Ricardo și Raluca de la Puterea Dragostei s-au împăcat. El a șters filmulețele în care o denigra, iar ea nu îl mai dă în judecată.

Autor: M.B.

In articol:

Raluca și Ricardo au trăit o poveste de iubire care a impresionat sute de mii de fani. Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei păreau extrem de fericiți împreună, în ciuda certurilor pe care telespectatorii le-au văzut la televizor și, după plecarea lor din show-ul de la Kanal D, fanii așteptau o cerere în căsătorie.

Lucrurile nu au descurs deloc așa, iar ei și-au spus adio la scurt timp după întoarcerea lor din vacanța din Grecia.

Ricardo a plecat în Statele Unite ale Americii, acolo unde anunțase de mult timp că va merge, iar Raluca s-a împăcat cu fostul ei iubit. Deși, inițial, stabiliseră să nu vorbească urât unul despre celălalt, atât Ricardo cât și Raluca și-au adus acuzații grave.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Iulian, băiețelul din Pecineaga, căutat cu disperare de familie și de autorități! Cum a fost surprins de camerele de supraveghere

Ricardo și Raluca de la Puterea Dragostei s-au împăcat

Într-unul dintre cele mai recente vlog-uri de pe pagina lui de YouTube, Ricardo și-a cerut scuze de la fosta lui iubită, Raluca, pentru tot ce a făcut și pentru felul în care a vorbit despre ea. Mai mult, a șters toate filmulețele în care o denigra, semn că s-au împăcat și nu își mai poartă pică unul altuia.

Mai mult, Raluca de la Puterea Dragostei a șters toate fotografiile cu iubitul ei, Origen Todoran, semn că e posibil să nu mai formeze un cuplu cu el.

Când Ricardo a întrebat-o, însă, dacă a șters imaginile, ea a negat.

„În sfârșit se vede fericirea adevărată pe fața ta. Și în ochii Ralucăi se vedea fericirea că te-a auzit și văzut dar voia să ascundă. De aceea nu și-a dat jos masca de pe față. Voi oricum sunteți făcuți unul pentru altul și cândva tot o să fiți împreună”, a scris o fană a cuplului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies