Raluca Pastramă dă cărțile pe față! L-a înșelat sau nu pe Pepe? Mărturisirile vedetei: „Apropo şi de chestia asta cu...”

În presă au apărut mai multe informații potrivit cărora Pepe și Raluca ar fi divorțat din cauză că bruneta ar fi fost infidelă.

Pepe și Raluca Pastramă
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Raluca Pastramă spune tot adevărul, acum, la puțin timp de la divorțul de Pepe, cu care a avut o căsnicie de 8 ani și pe care l-a făcut tătic de două ori. Aceștia s-au separat în mod oficial în cursul zilei de astăzi, după ce au semnat toate documentele care le-au redat în totalitate libertatea.

Aceștia s-au înțeles și la partaj, dar și referitor la cine vor rămâne fetele. Un singur lucru a rămas încă un mister.  Toată lumea se întreabă dacă Raluca Pastramă l-a înșelat anul trecut pe Pepe, iar bruneta nu a mai rezistat și a spus tot adevărul în legătură cu acest subiect. 

Raluca Pastramă
Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă, divorțați cu acte-n regulă! 

Cei doi nu și-au mai găsit drumul înapoi spre celălalt, iar acum și-au spus adio în mod oficial. Pepe și Raluca au semnat actele de divorț la câteva luni de la separare. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Se pare că cei doi s-au înețels și în ceea ce privește partajul, dar și în privința celor două fiice.

Nimeni nu va avea custodie exclusivă, tocmai pentru că își doresc ca cele mici să beneficieze de atenția abilor părinți și să petreacă timp în mod egal cu ei. 

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă au pus oficial punct mariajului! Cei doi au semnat actele care le-au redat libertatea

„Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate- jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început.

Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală”, a spus Raluca Pastramă într-un interviu pentru un post de televiziune. 

Pepe și Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă

Ce spune Raluca Pastramă despre infidelitate 

Ei bine, bruneta nu a mai suportat speculațiile cu privire la fidelitatea ei față de Pepe și a spus tot adevărul. Raluca Pastramă  a recunoscut că niciodată nu s-a pus problema înșelatului. 

Citeste si: Raluca Pastramă, enervată la culme de întrebările jurnaliștilor. Cum a reacționat vedeta la scurt timp de la divorț „Nu ești sănătos la cap?”

„Ca să lămuresc şi acest aspect. Apropo şi de chestia asta cu tata, s-a scris că vezi, Doamne, tata este supărat pe mine că l-am înşelat eu pe Pepe. Niciodată în vecii vecilor, amin. În primul rând, eu nu l-am înşelat pe Pepe şi în al doilea rând, tata în viaţa lui şi dacă l-aş fi înşelat, tata nu ar fi zis chestia asta. Indiferent ce ar fi, moartă, coaptă şi îndiferent îm ce stadiu aş fi, sunt copilul lui mai presus de orice pe faţa pământului”, a spus vedeta. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care Pepe a refuzat să participe la Survivor România! Nimeni nu se aștepta la asta: ”Fac urât, nu mă pot abține”

Ce decizie importantă au luat Pepe și Raluca Pastramă, în privința fetițelor pe care le au împreună

Pepe a spus tot adevărul despre divorțul de Raluca Pastramă! Motivul pentru care au ajuns la despărțire: "Am respectat decizia..."

Horoscop Zilnic Vineri 26 Februarie 2021: Peștii sunt sfătuiți să prindă curaj și să ia decizii

Florin Cîțu, anunț de ultimă oră pentru toată România: Așa nu se mai poate!

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

Se schimbă legea. S-a anunțat una dintre marile reforme ale României. Așa să fie?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies