Vedete

Raluca Pastrama nu mai vrea copii cu Pepe! Intristat, cantaretul a facut anuntul

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Raluca Pastrama nu mai vrea copii cu Pepe! Intristat, cantaretul a facut anuntulicon photo

Pepe si Raluca Pastrama au impreuna o familie frumoasa, iar cele doua fete pe care le au impreuna le aduc cea mai mare implinire.


In ciuda faptului ca artistul a spus in repetate randuri ca si-ar fi dorit sa fie si tata de baiat, dorinta lui nu pare sa se mai indeplineasca. Un cuvant greu l-a avut de spus chiar sotia lui, Raluca, pentru care cele doua sarcini nu au fost tocmai placute.

"Cred ca cel de-al treilea copil nu mai vine, nu mai vrea Raluca si o inteleg", a spus Pepe pentru libertatea.ro.


In prezent, Raluca Pastrama se ocupa de cele doua fete, dar si de gradinita pe care a deschis-o impreuna cu Pepe. Astfel, programul celor doi a devenit si mai ocupat.

"Nu avem timp de o vacanţă lungă, doar să fugim câte două-trei zile pe undeva, la munte sau la mare. Deja am fost trei zile pe la munte şi vom mai merge. E foarte greu să ne rupem de responsabilităţi şi de programul pe care deja îl avem. Eu sunt cu filmările şi concertele, iar Raluca este ocupată cu grădiniţa, care funcţionează şi pe timpul verii.”, a mai spus Pepe.
 

Nu scapă de operaţie! Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor şi va suferi o intervenţie medicală EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"icon video

Vedete

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"

Prezentatorii FanArena, Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici, au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon.

Titlu secțiune