Vedete

Raluca Pastrama nu mai vrea copii cu Pepe! Intristat, cantaretul a facut anuntul

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Raluca Pastrama nu mai vrea copii cu Pepe! Intristat, cantaretul a facut anuntulicon photo

Pepe si Raluca Pastrama au impreuna o familie frumoasa, iar cele doua fete pe care le au impreuna le aduc cea mai mare implinire.


In ciuda faptului ca artistul a spus in repetate randuri ca si-ar fi dorit sa fie si tata de baiat, dorinta lui nu pare sa se mai indeplineasca. Un cuvant greu l-a avut de spus chiar sotia lui, Raluca, pentru care cele doua sarcini nu au fost tocmai placute.

"Cred ca cel de-al treilea copil nu mai vine, nu mai vrea Raluca si o inteleg", a spus Pepe pentru libertatea.ro.


In prezent, Raluca Pastrama se ocupa de cele doua fete, dar si de gradinita pe care a deschis-o impreuna cu Pepe. Astfel, programul celor doi a devenit si mai ocupat.

"Nu avem timp de o vacanţă lungă, doar să fugim câte două-trei zile pe undeva, la munte sau la mare. Deja am fost trei zile pe la munte şi vom mai merge. E foarte greu să ne rupem de responsabilităţi şi de programul pe care deja îl avem. Eu sunt cu filmările şi concertele, iar Raluca este ocupată cu grădiniţa, care funcţionează şi pe timpul verii.”, a mai spus Pepe.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune