Raluca Podea a rupt logodna cu Florin Pastramă, după ce a văzut imaginile incendiare în pat, cu Brigitte Sfăt! ”Mi-e silă”

Raluca Podea a rupt logodna cu Florin Pastramă, iar acest lucru chiar l-a declarat recent, după ce a văzut imaginile intime cu Brigitte Sfăt!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Raluca Podea este o femeie care știe exact ce vrea, iar în acest moment nu își dorește să mai audă de Florin Pastramă. Bărbatul a avut o relație amoroasă cu Brigitte Sfăt la fermă, iar imaginile senzuale au apărut chiar pe tv! Mai mult decât atât, pare-se că Florin Pastramă ar fi jucat la două capete, căci în emisiune chiar el spusese că are două iubite: prima, evident, pe Raluca Podea, iar cea de-a doua fiind chiar Brigitte! Raluca Podea a luat hotărârea de a rupe logodna dintre ea și Florin Pastramă. Mai mult decât atât. Raluca Podea s-a ”apropiat” mai mult de fostul ei, cel cu care are și un copil. Iată ce declarații a făcut!

Citeste si: Secretul lui Mirel Drăgan! Ce face Faimosul înainte de fiecare luptă

Citeste si: Brigitte Năstase și Florin Pastramă, scene din ce în ce mai scandaloase! „M-am îndrăgostit de tine”

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Ricardo s-a supărat pe Bogan în casa Puterea dragostei și l-a dat afară din show! "I-am făcut striptease Ralucai și nu m-a iertat"

”Eu cu tatăl lui David am rămas în relații bune. Cu toate că el se află implicat în altă relație, de dragul copilului nostru noi păstrăm legătura. De fiecare dată când avem nevoie ne ajutăm reciproc. Exact așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, atunci când am avut ceva probleme cu mașina”, a spus Raluca Podea pentru Cancan.

”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, a mai adăugat blondina pentru sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: