Raluca Podea, mai sexy ca niciodată! Ce a pierdut Florin Pastramă / Foto WOW

Raluca Podea pare să profite la maximum de despărțirea de Florin Pastramă, iar acum se bucură de momentele pe care le poate petrece, ca femeie singură, în tot felul de excursii exotice.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Raluca Podea a decis, de curând, să plece pentru câteva zile în Turcia și să profite la maximum de vremea frumoasă de acolo.

Citeste si: Florin Pastramă și Brigitte Năstase, săruturi pătimașe sub așternut! Cornel a privit la televizor ce făcea logodnica lui: „Nu am putut să mănânc, nu am putut să dorm”

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre Florin Pastramă: „Avocata îl folosea pe Pastramă la ameninţările cu moartea”

Citeste si: Raluca Podea îl face praf pe Florin Pastramă, fostul ei iubit! ”E vai și amar de capul lui! Nu a avut niciodată bani, se laudă cu banii altora" EXCLUSIV

Mai exact, Raluca Podea a decis să recupereze timpul pe care l-a pierdut în relația cu Florin Pastramă, așa că, fără să stea pe gânduri, se răsfață în tot felul de vacanța exotice. ”Eu am fost, în ultimii șapte ani, în două relații. Una de cinci ani, toxică, alta cu ăsta care se face de râs la TV, de doi ani. Am decis să recuperez timpul pe care l-am pierdut. O să îmi văd de distracție, o să mă bucur de vacanțele pe care nu le-am făcut în timp ce era cu omul al cărui nume nu îl mai pronunț (Florin Pastramă, n. red.), o să mă relaxez așa cum merit”, a spus, în exclusivitate pentru reporterii WOWbiz.ro, Raluca Podea. Iar ultima excursie, cea făcută în Turcia, a fost una care ”a uns-o la suflet”, frumoasa Raluca Podea profitând din plin de locurile de acolo pentru a-și face o serie de fotografii care demonstrează, fără putință de tăgadă, că Florin Pastramă nu a făcut o ”afacerea” prea bună în momentul în care a înșelat-o în timpul emisiunii la care este concurent.

Raluca Podea i-a dat papucii lui Florin Pastramă prin intermediul WOWbiz.ro

”Nu pot să suport să văd ce a făcut el la tv. El s-a dus să muncească, nu să facă așa ceva. Adică, el s-a dus la ”Ferma” nu la ”Insula Iubirii”, totuși. Înțeleg că e show, dar e de neacceptat ce face el, să sară pe toate femeile din preajmă, să le pupe, să le pipăie. Nu ai cum, ca bărbat, să faci așa ceva. E un nimeni pentru mine începând din acest moment, nu mai există un asemenea personaj în viața mea. Aștept să se întoarcă de acolo, să clarificăm totul, să își ia niște lucruri de la mine și nu mai vreau să îl văd. M-a făcut de rușine, toată lumea știa că este logodnicul meu, iar eu nu pot să accept așa ceva. Nu pot să spun, pentru că nu vorbesc urât în public, cum îl văd acum. Dar mi-a dovedit că nu e bărbat, că nu e ce vreau eu de la un bărbat... să se spele pe cap cu el, să se ducă să  își vadă de viața lui, să tragă de alte femei, pentru mine nu mai e cale de întoarcere... Nu ai cum tu, un nimeni, să faci așa ceva, să te comporți așa la un show la care trebuie să muncești, nu să te prostituezi... Mi-era milă și de fetele alea care trebuie să îl suporte...”, ne-a spus în exclusivitate, acum ceva vreme, Raluca Podea. Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii de la Raluca Podea că, de fapt, aroganțele lui Florin Pastramă se bazează pe vorbe goale. ”Nu a avut niciodată bani, niciodată nu făcea cinste prin cluburi, dar îi place să se laude cu banii altora”, ne-a mai spus Raluca Podea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: