Raluca Podea, reacție acidă la adresa lui Florin și Brigitte Pastramă, după ce s-au căsătorit! ”Să te vinzi atât de ieftin, să faci niște lucruri pentru bani...”

Raluca Podea a avut o reacție ușor acidă la adresa lui Florin Pastramă și a lui Brigitte, după ce aceștia s-au căsătorit.

Autor: A.V.

In articol:

  Raluca Podea i-a luat la rost pe Florin Pastramă și pe proaspăta sa soție, Brigitte. Raluca Podea nu i-a iertat nicio secundă, iar reacția a fost pe măsură! Fosta parteneră a lui Florin Pastramă combate argumentele date de el referitoare la familie și...relație!

  ”În primul rând, au încurcat ținutele. El trebuia să poarte rochie și ea pantaloni.

  În al doilea rând, dacă eu stăteam plecată de acasă așa cum spune el, este din simplul motiv pentru că eu am grijă de copilul meu, eu sunt o mamă responsabilă. Nu las copiii pe străzi sau să n-am grijă de ei cum fac alți oameni. Nu cred că sunt în stare să pot avea grijă, ca o slugă, de casă. Eu nu pot, atâta timp cât stătea ca o slugă, să stea ca o slugă, eu nu pot să-mi permit să stau trântor în casă. Eu muncesc, îmi cresc copilul singură, eu am grijă de familia mea… au fost multe alte chestii. Iertare să ceară cui vrea, la biserică… dacă-l mai iartă Dumnezeu, dar nu cred că-l iartă”, a spus Raluca Podea pentru Cancan.

  ”Bine că am scăpat, îi mulțumesc lui Dumnezeu și-n culcare, și-n sculare. Crede-mă! Să te vinzi atât de ieftin, să faci niște lucruri pentru bani… milionarii, milionarii. Lucrurile astea se văd că sunt făcute pentru bani.

  Nu mă interesează, eu am viața mea, sunt bine”, a mai spus Raluca Podea.

  Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

  Citeste si: Brigitte Pastramă are probleme cu fiul ei? Ce spune despre comportamentul băiatului

  Citeste si: EXCLUSIV. Cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte Năstase cu Florin Pastramă! Ce apare pe plic

  Citeste si: Florin Pastramă desființat de prietenele lui Brigitte Năstase: „Îmi este frică...”

  Brigitte și Florin Pastramă, cununie religioasă luna viitoare

  Brigitte Năstase și Florin Pastramă au trecut de primul hop, cununia civilă, iar acum se pregătesc intens pentru cununia religioasă.

  Pe da

  ta de 7 iulie, cei doi își vor uni destinele și în fața lui Dumenzeu. Pentru că Brigitte este extrem de credincioasă, vedeta a vrut ca totul să fie ca la carte, iar pentru cununia religioasă, fosta soție a lui Ilie Năstase a ales ca oficierea să fie în aer liber.

  Mai mult decât atât, Brigitte și Florin vor avea două perechi de nași: pe Lizeta Haralambie și pe Mario Tănase, precum și pe Tripona și pe Călin Murgu. 

  Distribuie pe:
  Galerie foto  Urmatorul articol
  Abonează-te pe

  Citește și:

  Antonia a mărturisit! A furat dintr-un magazin: "Mi-a fost atât de frică!"

  Papa în România 2019. Cine este singura femeie pe care Papa Francisc a iubit-o

  Brigitte Pastramă are probleme cu fiul ei? Ce spune despre comportamentul băiatului

  Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

  Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

  Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

  Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies