Brigitte Pastramă are probleme cu fiul ei? Ce spune despre comportamentul băiatului

Brigitte Pastramă are un fiu care se află la vârsta adolescenței! Uite ce spune despre el.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Brigitte Pastramă se poate declara fericită! Are lângă ea un bărbat care o iubește foarte mult, dar și o familie care o respectă! Brigitte are un fiu care se află la vârsta adolescenței, ceea ce înseamnă că se confruntă cu mici ”dificultăți” când vine vorba despre această perioadă - tinerii tind să fie uneori vulcanici, dar și rebeli, fără a mai ține cont de sfaturile prețioase ale părinților. Brigitte se află și ea, într-un fel, în această situație, susținând că fiind băiat, ”se face că nu aude telefonul” atunci când vedeta îl sună.

„E băiat. Fuge de mama. Când îl sun, uneori îmi răspunde, alteori se face că nu aude telefonul și nu-mi răspunde. Așa e cu băieții”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Libertatea.

Citeste si: Iulian Pîtea, dezvăluiri emoționante despre marea lui dezamăgire în dragoste, Ana Laura Gonzales! ”Mă pregăteam să mă mut la ea” EXCLUSIV

Citeste si: Elena Gheorghe a slăbit şase kilograme... fără să-şi propună! Vezi cum a "reuşit"! " "Am uitat să mănânc şi cred că am slăbit şi din cauza stresului" EXCLUSIV!

Citeste si: E oficial! Ce nume au ales Carmen Simionescu și iubitul ei pentru bebeluș!

Florin Pastramă desființat de prietenele lui Brigitte Năstase: „Îmi este frică...”

Prietenele lui Brigitte au dezvăluit ce cred despre cununia acesteia cu Florin Pastramă.

Două dintre cele mai bune prietene ale lui Brigitte Năstase au vorbit într-o emisiune TV despre nunta acesteia cu Florin Pastramă.

La numai câteva zile de la eveniment, cele mai apropiate prietene ale lui Brigitte au dezvăluit că au avut mari rezerve atunci când au auzit de această poveste de dragoste.

Diana Luncan și Sheila au dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV au vorbit foarte deschis despre nuntă.

„Noi am avut rezerve in privinta casatoriei lor la inceput pentru ca nu-l cunosteam pe el deloc. Toata lumea a avut rezerve, dar daca el o face fericita inseamna ca e ceea ce trebuie. Ea ne-a spus ca este ceea ce i-a lipsit, e un fel de sprijin moral si emotional” a declarat Diana Luncan.

Eu sunt putin mai rezervata pentru ca nu mai cred in iubirea asta care se aprinde dintr-o data asa. Cum se aprinde se si stinge. Fiind prietena noastra o sa-i respect decizia. Florin arata bine, se potrivesc foarte bine, momentan aparent arata ca fiind fericita.

Eu imi doresc ca ea sa fie fericita, dar eu sunt inca foarte rezervata. Cred ca trebuie sa mai treaca niste etape, sa se mai consume niste lucruri. Acolo au fost in captivitate, acolo toate emotiile au fost ca intr-o cutie. Eu cred ca a venit peste o rana si imi este frica sa nu fie ceva ce o sa regrete.

Ea isi doreste un copil si mi-e sa nu fie doar o iubire imaginara pe care ea o are imagazinata in ea” a detaliat una dintre cele mai vocale prietene ale lui Brigitte, imediat dupa ce a fost la petrecerea de nunta.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate