Ramona avea toată viața înainte, dar s-a sinucis ca Mădălina Manole. A murit în ambulanță

Elena Ramona Palade., o tânără de 20 de ani din județul Iași, a sfârșit într-un mod cumplit.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Elena Ramona Palade., o tânără de 20 de ani din județul Iași, a sfârșit într-un mod cumplit.
Tânăra locuia în comuna Țibănești, județul Iași, împreună cu iubitul și părinții acestuia și chiar iubitul a fost cel care a găsit-o în stare de inconștiență. Fata ingerase un cocktails de pastile, exact ca Mădălina Manole, iar apoi consumase și alcool.

A lăsat în urma ei un bilet de adio

Tânăra lăsase în urma ei un bilet de adio: "Ramona vă iubeşte! Dacă ajung la spital, iertaţi-mă. Am baut 3 pumni de pastile cu tarie”.
Tatăl băiatului cu care avea o relație Ramona a fost cel care a sunat la 112. Ramona a primit îngrijiri și la domiciliu, iar apoi medicii au preluat-o cu salvarea, pentru a o transporta la spital. Din păcate, în ambulanță, starea ei s-a înrăutățit, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au fost sesizați, în acest caz fiind deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

O altă tânără din Slatina s-a sinucis din cauza unor poze de pe Facebook

O tânără în vârstă de 15 ani pe nume Bianca, din Slatina, s-a sinucis, după ce a fost descoperit un cont de Facebook fals, cu pozele ei. Cei care au aflat informația primii au fost chiar părinții ei, apoi i-au arătat și ei. În descrierile fotografiilor și ale postărilor, în general, scria că tânăra ar fi oferit servicii sexuale. Apoi, fetița de 15 ani s-a certat foarte tare cu unul dintre părinți, și ar fi intrat în depresie.

Bianca din Slatina s-a certat foarte tare cu tatăl ei, apoi a decis să înghită un pumn cu pastile, de supărare. Înainte să înghită pastilele, Bianca a sunat-o pe mama ei, care era la muncă, ca să vorbească cu ea. Femeia a informat-o că poate vorbi abia când intră în pauza de masă. Atunci, tânăra nu a mai vrut să aștepte, așa că a înghițit un flacon cu pastile de inimă. Totul s-a produs în urmă cu câteva zile.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate