Ramona de la Clejani, mesaj dur pentru tatăl ei, Ioniță: “Este un om fără inimă, m-ar fi lăsat să mor“

Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a transmis un mesaj dur pentru tatăl ei. Ea îl cataloghează pe acesta ca fiind un "om fără inimă".

Distribuie pe:

Autor: A.I.

„Atunci când greutăţile vieţii mele se adună strig la Dumnezeu şi fără să vreau întreb ‘Unde eşti, tată?’ Eu una nu aş fi vrut să fiu rudă cu acest om! Dacă nu aş fi fost puternică, tata m-ar fi lăsat să mor! Am momente când îmi este dor de el, dar uit că tatăl meu este un om fără inimă şi atunci sunt forţată să revin la realitate şi îl rog pe Dumnezeu să mă liniştească. Am un mesaj pentru toţi părinţii şi anume să îşi iubească copiii şi să nu îi abandoneze indiferent de situaţie. Să riscaţi cu toată fiinţa voastră pentru a vă creşte puişorul”, a declarat Ramona pentru Click.

Ramona Manole a fost nevoită să cerșească pe străzile din Londra pentru a se întreține. În ultimii ani pare că soarele a răsărit și pe strada ei. Cântăreața a reușit să își construiască o carieră muzicală departe de România, în ciuda faptului că nu ar fi primit niciun ajutor de la tatăl ei.

Nu e prima oară când Ramona vorbește în termeni duri despre tatăl ei, Ioniță de la Clejani.

“Îmi merge bine. Păi dacă lupt! Cânt și în România și în Anglia, am formația mea. Acum mă duc în Barcelona, să cânt la un restaurant de acolo. Sunt în divorț, aștept să câștig fetele, să le iau acolo. Aș vrea să mă stabilesc cu ele în Spania sau în Anglia, dar momentan nu pot”, declara Ramona în trecut pentru Cancan.

“Nu m-a ajutat cu nimic (n.r.- Ioniță de la Clejani), Dumnezeu m-a ajutat. E un om fără suflet, fără milă! Mai vorbesc cu el, dar mai mult vorbesc singură. Poate după ce termină cu implanturile să îmi mai răspundă și mie la telefon. Cu familia lui nu am nicio treabă. Am înțeles că a trecut tot pe numele lui Margherita, lui Fulgy. Viorica tună și fulgeră când aude de mine, ar fi vrut să stau ascunsă pe viață și pe moarte”, mai declara Ramona despre tatăl ei pentru sursa citată.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate