Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al ei, a recunoscut că e gay! Exclusiv

Bianca Drăgușanu este, de ani buni, extrem de apropiată de Răzvan Botezatu, ea recunoscând în repetate rânduri că el îi este cel mai bun prieten, recunoscând că îl susține total și că se bucură că el și-a asumat orientarea sexuală.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Din acest motiv, Bianca Drăgușanu nu a fost deloc surprinsă de faptul că Răzvan Botezatu și-a asumat că este gay, ba chiar a recunoscut că în fiecare moment l-a încurajat să își asume orientarea sexuală.

Citeste si: Bomba începutului de an! Răzvan Botezatu mărturisește în premieră: ”Sunt gay! Și ce dacă?”! Prezentatorul TV nu se mai ascunde și vorbește deschis despre sexualitatea lui în exclusivitate pe WOWbiz.ro

Citeste si: Răzvan Botezatu a luat o decizie dificilă! Renunţă la toate amintirile care îl mai leagă de România şi de tatăl său! EXCLUSIV

Citeste si: Cel mai bun prieten al Biancăi Drăguşanu, călcat în picioare de propriul tată! Dezvăluiri TULBURĂTOARE din copilăria lui Răzvan Botezatu EXCLUSIV

”Vorbeam cu Bianca despre faptul că Răzvan Botezatu a recunoscut că este gay, iar ea mi-a spus că știa de ani buni acest lucru. Ba chiar, ea a fost una dintre puținele persoane care l-au încurajat, în fiecare moment, să își asume orientarea sexuală. Ea i-a tot explicat că nu se va schimba nimic între ei doi, că ea îi va rămâne aproape indiferent de ce ar spune lumea și de cum i-ar judeca alții, i-a spus că îăi va fi prietenă cât timp vor trăi și că ar face aproape orice pentru el”, ne-a spus o prietenă apropiată de-ale Biancăi Drăgușanu.

Mai mult decât atât, încă de când a apărut articolul în care Răzvan Botezatu recunoștea că este gay, Bianca Drăgușanu l-a felicitat pentru curajul de a-și asuma acest lucru și, mai mult decât atât, l-a asigurat de toată susținerea ei și în continuare.

Răzvan Botezatu a recunoscut că este gay

”Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma... și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice. Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea. E adevărat, îmi asum că voi fi înjuurat, că voi fi ironizat și privit altfel. Dar, am decis să explic tuturor cine sunt eu cu adevărat. Am decis să nu mă mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim are loc doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund”, ne-a spus, în exclusivitate, Răzvan Botezatu.

fara descriere

Viaţa lui Răzvan Botezatu, un lung şir de momente dificile

Prezentatorul tv care, acum, inexplicabil, nu mai apare la postul tv care l-a consacrat, a povestit în repetate rânduri de traumele din copilărie, evitând însă subiectul abuzului sexual, Răzvan Botezatu preferând să facă dezvăluiri despre relaţia dificilă pe care a avut-o cu tatăl lui, să vorbească despre greutăţile finaciare pe care le-a avut din cauza că a fost crescut, alături de cele două surori ale sale, doar de către mama lor. Mai mult, de curând, el a dezvăluit că a fost la un pas de moarte din cauza unei boli cumplite, TBC-ul, medicii dându-i la acea vârstă şanse minime de supravieţuire. Cu toate acestea, de curând a ieşit la iveală că a fost abuzat sexual în copilărie, subiect despre care recunoaşte Răzvan Botezatu, este prea dureros să poată vorbi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate