Ramona de la Puterea dragostei a aruncat bomba: „Eu și Livian vom forma un cuplu în sezonul 3”
ramo

WOW

Ramona de la Puterea dragostei a aruncat bomba: „Eu și Livian vom forma un cuplu în sezonul 3”. Cum va reacționa Bianca?

Ramona este decisă să se întoarcă în sezonul 3 Puterea dragostei și spune că ar vrea să formeze un cuplu cu Livian, despre care e sigură că se va întoarce.

Ramona de la Puterea dragostei a aruncat bomba: „Eu și Livian vom forma un cuplu în sezonul 3”
ramo

Ramona, fosta concurentă a sezonului 2 Puterea dragostei, a vorbit în noul vlog al Reei și Tinei despre reîntoarcerea în sezonul 3 al emisiunii și a recunoscut că ar forma un cuplu cu Livian în sezonul 3.

Ramona de la Puterea dragostei a aruncat bomba: „Eu și Livian vom forma un cuplu în sezonul 3”. Cum va reacționa Bianca?

Aceasta nu s-a sfiit să recunoască faptul că îl place pe Livian și singurul motiv pentru care nu a făcut pași spre el a fost Bianca.

Ramona a spus că i-a păsat de iubita lui Livian, cu toate că la momentul respectiv cei doi nu erau împreună. Acum, însă, Ramona e decisă să pună fericirea ei pe primul plan, iar dacă Livian ar face pași către ea, nu ar rata șansa de a forma un cuplu cu acesta

Ramona de la Puterea dragostei a aruncat bomba: „Eu și Livian vom forma un cuplu în sezonul 3”
ramo

„Sinceră să fiu nu am fost la Cluj și nu voi merge. Nu am mai ținut legătura cu Livian după emisune.

Chiar nu am de ce să mă duc după el. Dacă ar veni la mine, i-aș deschide ușa și aș zice Bună, Livian. Întrebată dacă ar forma un cuplu cu Livian în sezonul 3, Ramona a dat un răspuns care o va scoate din minți pe Bianca.

Citeste si: Ramona se întoarce la Puterea Dragostei sezonul 3! Cum a luat decizia

Citeste si: Surpriză totală pentru Survivor România! Gabriel, finalistul de la Puterea dragostei, sezonul 2, concurent? ”M-am înscris!”

Citeste si: Fost concurent, despre muzica lui Nicos de la Puterea Dragostei! Ce sfat important i-a dat

Da, aș forma. Aș vrea să fiu cu Livian. Mi-a păsat de Bianca. De aia nu am făcut pași. Dar până la urmă fericirea mea este mult mai importantă și este pe primul loc. Eu zic că vom fi împreună în sezonul 3. Mă întorc. Livian, dacă nu erau susținătorii, era cu mine”, a spus Ramona despre o posibilă relație cu Livian în sezonul 3.

Ramona l-a făcut praf pe Nikolas Sax. Ce a putut să spună despre el? „Când l-am văzut în față...”

Ramona a vorbit și despre Nikolas Sax, cel cu care s-a tot speculat că ar avea o relație. Fosta concurentă a sezonului 2 recunoaște că a vorbit cu artistul, dar zice că în momentul în care l-a văzut în realitate nu l-a plăcut deloc, el fiind foarte mic de înălțime.

„Între noi doi chiar nu a fost nimic.

În seara aia ne-am întâlnit pentru prima dată. Aparențele înșală foarte mult. Nu ne potrivim. Vreți să fiu sinceră cu voi? Eu am avut alte așteptări și când l-am văzut în față, nu mi-a plăcut. Sincer”, a spus Ramona de la Puterea dragostei în vlogul Reei și Tinei.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Ramona se întoarce la Puterea Dragostei sezonul 3! Cum a luat decizia

Ramona de la  Puterea Dragostei  se află acum în Germania, alături de băiețelul ei, dar în curând se va întoarce la Istanbul. Ramona se întoarce la  Puterea dragostei  sezonul 3. Fosta concurentă de la Puterea dragostei sezonul 2 i-a răspuns unei amice care o tot întreba dacă se întoarce în emisiune. ”Revin iubita mea”, este mesajul transmis de Ramona care i-a bucurat nespus pe toți fanii ei. 

Nu este prima dată când Ramona spune că va fi concurentă și în sezonul 3 Puterea dragostei. ”Mă voi întoarce pentru câteva luni în sezonul 3”, a spus Ramona într-un live pe pagina sa de socializare.