Ramona de la Puterea Dragostei, cine este tatăl copilului ei? Dezvăluiri cutremurătoare!

Ramona de la Puterea Dragostei, cine este tatăl copilului ei? Dezvăluiri cutremurătoare!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriere

Andreea Mantea a avut mai multe curiozităţi în ceea ce o priveşte pe Ramona, noua concurentă din casă, asa ca a luat-o la întrebări, în urmă cu câteva zile.  Dezvăluirile făcute de tânăra concurentă sunt incredibile. Vezi cine este tatăl copilului ei şi cum a trăit şatena când era într-o relaţie cu acesta.

Protagonista noastră a spus, când şi-a făcut o scurtă caracterizare, că este o fire calmă şi nu se enervează cu uşurinţă. Ramona mai are un nume, Mery, şi declară ca nu şi-a găsit încă un iubit, după povestea de dragoste tristă pe care a trăit-o.

Copilul femeii de 25 de ani este la părintii ei, care l-au crescut de mic. Băiatul ei este mai mult un frate pentru ea, după cum a povestit, pentru că micuţul este în grija bunicilor lui de când avea câteva luni.

Tatăl fiului ei este un cetăţean român de etnie rromă care provine dintr-o familie extrem de conservatoare, iar legile staborului erau respectate cu stricteţe în comunitatea în care trăia şi Ramona, împreuna cu iubitul ei. Fata spune că el este cel care a greşit şi că relaţia lor s-a destrămat imediat după ce ea a născut, după doar un an şi jumătate de convieţuire.

Acesta este mesajul dureros pe care Ramona i l-a trimis fostului ei iubit, imediat după despărţire.

"Am pierdut multe în viaţă, dar cel mai mult mă doare şi regret că am pierdut cea mai importantă persoană din viaţa mea. L-am întâlnit pe el, pe băiatul pe care l-am iubit cel mai mult, dar pe el a trebuit să-l părăsesc, obligată de cei din jur, care, cică, îmi voiau binele. Aşa am mai pierdut o persoană importantă!!! Acum am rămas aproape singură, iar suferinţa m-a schimbat în rău...Am pierdut tot ce aveam mai de preţ. Oare mai am de pierdut ceva?", este mesajul cutremurător postat de tânără imediat după despărţirea de tatăl copilului său.

VEZI DOAR PE KFETELE.RO cum arăta Ramona înainte de operaţiile estetice, de extensii şi de machiajul profesional

 

 

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate