Livian de la Puterea Dragostei, disperat din cauza epidemiei de coronavirus: „Îs rupt de foame. Stau pe gânduri dacă să vin acasă sau nu”

Livian de la Puterea Dragostei a recunoscut că este afectat de pandemia de coronavirus, dar spune că încă nu este cazul să se panicheze.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Livian este unul dintre concurenții de la Puterea Dragostei afectați de epidemia de coronavirus. Concurentul a spus că situația este una destul de gravă și în Istanbul și chiar se gândește să vină acasă.

Livian de la Puterea Dragostei este izolat în Turcia. Nu se poate vedea cu Bianca 

Livian le-a mărturisit fanilor că a găsit greu de mâncare, că stă izolat în camera de hotel și nu s-a întâlnit cu iubita lui. Cei doi păstrează legătura prin intermediul rețelelor de socializare. Mai mult, concurentul de la Puterea Dragostei a mărturisit că ar vrea să plece din Turcia, dar nu o poate lăsa singură pe Bianca. Cel mai probabil, ambii vor sta în carantină în Turcia. 

fara descriere

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre plecarea ei din emisiune! Bomba aruncată de un fost concurent

„Acum mi-a venit masa. E ora cinci la noi. Nu am mâncat nimic. Îs rupt de foame. Pustiu în tot Istanbulul. Stau pe gânduri dacă să vin acasă sau nu. Nu filmăm astăzi. S-a închis tot aici. Merg pe stradă și nu mai găsesc nimic deschis.A ajuns la 700 de cazuri și aici. E grav, trebuie să stăm în căsuță, nu intrăm în contact cu niemni. Că de rămân aici, vă zice oconașu, de luni Turcia intră ca fiind zonă roșie. Nu știu cum se face că tot timpul ajung la vorbele lui tata. Când a venit primul semn de virus știți ce a zis? Știi cât mai stai acolo? (n.red. în Turcia) un an pe puțin.”, a spus Livian în vlogul său. 

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația dintre el și Daiana: „După o relație de șapte-opt luni...”

Nelson Mondialu, veste uriașă pentru Livian: „A venit fata aia de la Vâlcea la ușă la mine că e gravidă”

Nelson Mondialu l-a sunat pe Livian și i-a dat o veste mare fiului său. Glumeț din fire, Nelson i-a spus lui Livian că a venit una dintre fostele lui iubite la ușa lui să-l anunțe că este însărcinată cu Livian.

fara descriere

Citeste si: Berna de la "Puterea dragostei 1" le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții! Toată lumea a rămas șocată când a aflat

Nelson Mondialu: Vezi că a venit fata aia de la Vâlcea la ușă la mine că e gravidă. I-am zis: îi plătesc la spital privat să nască. A zis că are tripleți.

Livian: Așa sămânță bună am?

Nelson: Auzi aici. Că sunt ai tăi că nu sunt ai tăi, eu îi primesc. În camera ta îi bag.

Livian: Lasă că nu o venit nicio fată.

Nelson: Eu ți-am zis, hai acasă că începe școala în septembrie, luăm una de clasa a cincea, a șasea și o creștem.

Bineînțeles că toată conversația nu a fost decât o glumă făcută în stilul caracteristic al lui Nelson Mondialu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate