Ramona Gabor, scârbită de români, a sarit la scandal: ”Fiți mai buni...”

Ramona Gabor este una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz chiar dacă, de ani buni, a părăsit România și s-a stabilit în Dubai pentru a-și clădi acolo o carieră și pentru a se îmbogăți.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

În condițiile în care, ca model, Ramona Gabor a reușit, fiind extrem de apreciată peste hotare, în România, se pare, nu este la fel de iubită, lucru pe care l-a constatat pe propria ei piele, atunci când și-a dorit să vorbească cu fanii ei din toată lumea.

Citeste si: Ramona Gabor, criticată pe internet că „a uitat limba română”! A izbucnit și le-a spus tuturor de ce vorbește numai în engleză

Citeste si: Cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari în doar 6 luni! Afacerea cu băuturi energizante a explodat!

Citeste si: Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai: "Pot să spun că sunt expertă"

Mai exact, de curând, Ramona Gabor a organizat, pe contul ei de socializare, o sesiune de întrebări și răspunsuri, încercând să discute cu cei interesați de viața ei. Iar printre mărturisirile pe care le-a făcut, Ramona Gabor a avut neplăcerea de a constata că românii nu sunt tocmai ”înnebuniți” după ea. Mai exact, dezamăgită la maximum de reacțiile românilor, Ramona Gabor a izbucnit. ”De fiecare dată când primesc mesaje negative acestea sunt din partea românilor. Voiam să vă zic, totuși, să încercați să fiți mai buni, mai iubitori, mai drăguți unii cu alții... Să nu mai fim atât de răi pentru că nu ajută cu nimic în viață. Nu e bine să avem aceste sentimente de ură pentru persoane pe care nu le cunoaștem. E păcat, e trist”, a precizat Ramona Gabor, vizibil afectată de reacțiile primite pe contul ei de socializare, precizând totodată că cei din străinătate nu reacționează niciodată la fel la adresa ei.

În altă ordine de idei, la întrebările politicoase, Ramona Gabor a răspuns, dezvăluind o serie de secrete de-ale sale, chiar și cele de natură personală. ”Nu, acum, nu am iubit. Lucrez în industria modei, în Dubai și încerc să fiu fericită în fiecare zi. Îmi place să călătoresc, îmi place să mă bucur de plajă și de apusuri”, a mai mărturisit fanilor ei Ramona Gabor, confirmând astfel că s-a despărțit de bărbatul pentru care a fost la un pas de a se muta în Malibu.

Ramona Gabor e specialistă în diamante

Ramona Gabor are o viață extrem de agitată în Dubai, loc în care activează în industria modei, dar a început o carieră și în gemologie. Mai exact, după o serie de cursuri cât se poate de dificile, Ramona Gabor s-a specializat în evaluarea diamantelor și, recunoaște ea, și-ar dori o afacere în acest domeniu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate