Cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari în doar 6 luni! Afacerea cu băuturi energizante a explodat!

Nu mai e un secret cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

S-a aflat cum au câştigat Monica Gabor şi Mr.

Pink peste 11 milioane de dolari. În 2012, Mr. Pink a investit 100 de milioane de dolari în lansarea afacerii cu băuturi pe bază de ginseng, produsul fiind promovat de vedete ca Lindsay Lohan, Paris Hilton sau cei trei copii ai lui Michael Jackson. Şi Monica Gabor este prezentă la fiecare eveniment legat de promovarea mărcii.( vezi cum a provocat Irinel Columbeanu un accident rutier)

Citeste si: Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu pentru că a adoptat de la distanţă un băieţel: „Copilul pare a fi tratat ca o păpuşă vie. A închiriat un tovarăş de joacă pentru fiica sa”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Icoana apărută la Peștera Polovragi, la 6 ani de la moartea mamei Monicăi Gabor! Cum arată acum zona în care femeia a fost ucisă de un bolovan căzut de pe munte

Citeste si: Monica Gabor s-a căsătorit în secret?! Cum s-a dat de gol

Cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari. Profitul a crescut în fiecare an

Mr. Pink şi-a înfiinţat, în 2013, o firmă prin care sa comercializeze produsele, “Mr. Pink Collections LLC” . Potrivit site-urilor americane de profil, în primul an de activitate, 2013, profitul acesteia a fost de 150.000

de dolari. În 2014 s-a înregistrat un progres important, afacerea lui Mr. Pink aducându-i un câştig de 2,4 milioane de dolari, la fel cum s-a întâmplat şi în 2015. Un salt s-a produs în 2016, când profitul a fost de 4,9 milioane de dolari. În 2017, firma lui Mr. Pink a înregistrat un profit de 11,2 milioane de dolari!

Cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari. Afacerea le-a adus peste 40 milioane USD

E clar cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari. În 2018, profitul a fost împărţit pe patru trimestre. Astfel, s-au câştigat 2,4 milioane de dolari în primele trei luni, alte 2,4 milioane în următoarele trei, 1,2 milioane de dolari în cel de-al treilea şi 4,4 milioane în cel de-al patrulea. Astfel, în 2018, firma  a produs 10,4 milioane de dolari. Sunt valabile şi datele pentru primele două trimestre din 2019, când s-au câştigat câte 5,6 milioane de dolari, adică 11,2 milioane de dolari în 6 luni. De la înfiinţare, firma le-a adus 42.650.000 de dolari lui Mr. Pink şi Monicăi Gabor.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Monica Gabor, dată de gol de o prietenă a Irinei? ”Trebuie să nască” Ce se întâmplă acum cu iubita lui Mr Pink

Ramona Gabor, decizie radicală: „M-am întors în Dubai” De ce nu mai vrea să se mute în America, la Monica

Naşii de cununie ai Monicăi Gabor au fost făcuţi Cavaleri de Malta! Uite-i pe Matei şi Monica Miko surprinşi în timpul ceremoniei!

Zi importantă pentru Tauri, Scorpioni și alte 6 zodii. Vor primi o lecție esențială pentru viață AZI

PFIZER a făcut anunțul momentului! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Răsturnare completă de situație

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Răsturnare de situație: Cine pleacă de la Antena Stars după bătaia de la toaletă? „Mi-au interzis să vorbesc”

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies