Ramona Olaru, primele declarații despre divorț: „El este antisocial”

Ramona Olaru, una dintre cele may sexy asistente de televiziune, a făcut primele declarații legate de divorțul de Bogdan.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ramona Olaru, o sexy asistentă de televiziune, și soțul ei au decis să divorțeze după trei ani de mariaj. Frumoasa blondină a vorbit despre relația ei cu Bogdan, partenerul de care a decis că este cel mai bine să se despartă, dar și despre motivele care au făcut-o să ia această decizie.

”Soțul meu e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine cu rău, ba eram, ba nu eram”, a declarat Ramona Olaru pentru Cancan.

Ramona Olaru, despre certurile cu bărbatul de care divorțează

„Amândoi suntem geloși. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial și a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înșală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva înseamnă că vrea altceva și atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine?”, a spus Ramona Olaru pentru sursa mai sus citată.

Cei doi protagoniști au ales să divorțeze fără scandal și se vor vedea la notar pentru a semna actele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate