Ramona si Monica Gabor, primele declaratii de la intoarcerea in tara! Au fost imbracate la fel, insa acest detaliu a atras atentia tuturor

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Monica si Ramona Gabor au venit in Romania pentru a petrece Sarbatorile Pascale cu familia. Cele doua surori au fost imbracate aproximativ la fel, insa sepcile au atras atentia tututor.
 
Pe sapca Ramonei era imprimat textul "Mr. Pink", iar pe cea a Monicai "iGOlive", aplicatia lui Mr. Pink, iubitul acesteia din urma.  
 
"Da, o să merg şi la Bacău.
Mâine plec. După Paşte o să vin în Bucureşti. O să merg la tata. (...) Viaţa mea este minunată. Atât timp cât ai ce ai şi este mulţumit e ok. Eu sunt foarte mulţumită. Nu pot să stau foarte mult aici din cauza a ceea ce fac. Am o fabrică, un atelier de croitorie. Le distribuim la diverse companii multinaţionale din diverse ţări. Da, mi-este dor de tata! Întotdeauna mă gândesc la el. Ştiu că mă aşteaptă cu nerăbdare. Vin foarte rar în ţară. Este nerăbdător. Când o să îmi găsesc sufletul pereche mă va vedea în faţa altarului. Se pare că sunt mai dificilă. O să stau nu foarte mult, cam o săptămână. Singură am venit.
 
Nu am iubit oficial. Neoficial nu vă zic. În principiu eu mă răsfăţ. Îmi place că pot să îmi cumpăr ce doresc când doresc.
Îmi place că am reuşit, plecând din Bacău, intr-o familie modestă şi am reuşit să fiu ce sunt. Sunt mândră de mine. Nu m-am văzut cu Monica de câteva luni. O să mergem la tata. Primul lucru pe care îl voi face când ajung în Bacău o să merg la cimitir la mama. Nu e ca şi cum merg să o vizitez pe ea personal. Nu este acel sentiment ca atunci când mă aştepta.
O să sărbătorim Paştele acesta în memoria ei. Mergem la Înviere, mâncăm cina de Paşte. Noi suntem catolici",
a spus Ramona Gabor. 
 
 
"Stau la Mădălina, ea are un loc special pentru mine.
Nu e la ea, dar este ca şi cum am sta amândouă. Cu Irinel am o relaţie foarte bună şi sunt foarte împăcată de ce face pentru fetiţa mea. Sunt încântată că l-am ales pe el. Şi-a dedicat viaţa ei. Nu sunt îngrijorată pentru ea că el are mereu grijă. (...)  Mr. Pink nu sărbătoreşte Paştele oricum. El e foarte ocupat. Dacă am plănui, şi-ar face timp şi ar veni. Deocamdată nu este cazul. (...)  Suntem amândouă foarte emoţionate. Mă duc să o iau pe Irina. Ne vom îmbrăţişa şi ne vom iubi. Aşa fac mereu. Vrem să stăm numai noi şi atât. (...) Tata ştie că ajung în România şi abia aşteaptă când merg la Bacău. Abia aşteaptă să ne revedem. De câteva luni, din octombrie nu ne-am văzut. Vorbim des. Starea lui de sănătate nu este minunată, dar are grijă de el. Eu şi surorile mele avem grijă de el. Îl sprijinim cu atât mai mult cu cât mama nu mai este . 
 
Sora va veni mâine. Vom petrece ca în familie. Stăm, mâncăm, vorbim. Irina a spus că orice i-aş aduce este special doar pentru că vine de la mine. I-am adus lucruri care pot fi întâlnite doar în America. Merg acum acasă la Izvorani."a declarat Monica Gabor intr-o emisiune TV.
Abonează-te pe

Citește și:

Gata, e oficial! Mihai Mitoşeru se însoară! Când va fi marele eveniment

Razboi pe fata intre Olivia Steer si Monica Pop: "Monica Pop il ameninţă pe doctorul Cacovean ca-l denunta la Colegiul Medicilor deoarece nu se conformeaza propagandei...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Vineri 22 Ianuarie 2021: Capricornii au șansa de a câștiga mai mulți bani

Încep pensionările pe bandă rulantă! Propuneri de ultim moment pentru Iohannis! Au fost trimise de urgență azi

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Vești proaste pentru șoferi. Anul 2021 aduce scumpiri la locurile de parcare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies