Răsturnare de situație! Asistenta Mihaela Enache ar fi murit din cauza intoxicației cu antigel! Apropiații dau vina pe soțul bătăuș

Asistenta Mihaela Enache ar fi murit din cauza unei intoxicații cu antigel, nu din cauza loviturilor primite de la soț.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

asistenta mihaela enache si sotul ei

Cazul asistentei Mihaela Enache a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură, după ce s-a aflat că femeia trăia în teroare alături de soțul ei. Bărbatul, psiholog la Poliția de Frontieră, o bătea deseori și o umilea de fiecare dată când avea ocazia. Când ea a juns în comă de gradul IV la spital, toată lumea credea că Mihai Enache a lovit-o până când a dus-o la un pas de moarte.

Polițiștii au deschis o anchetă, dar mulți credeau că bărbatul avea să iasă basma curată. Mihaela Enache a murit și sute de oameni au condus-o pe ultimul drum și au cerut să se facă dreptate în acest caz. Medicii legiști au întocmit zilele trecut un raport medical în care au scris că asistenta medicală ar fi murit din cauza unei intoxiacații cu antigel și că nu bătăile încasate de la soțul ei ar fi ucis-o.

Asistenta Mihaela Enache

„De la început, trebuie sã specificãm cã este una dintre cele mai toxice substante. Doza letalã este de aproximativ 1,5 g/kg, deci nu trebuie sã ingerezi o cantitate foarte mare pentru a-ti pune viata în pericol. Semnele intoxicatiei nu apar întotdeauna imediat dupã ingestie, ci dupã câteva ore. Aceastã intoxicatie se manifestã ca starea de ebrietate, asociind tulburãrile digestive precum greata si vãrsãturile cu cele neuro-psihice, adicã pacientul are un ritm foarte lent de articulare a cuvintelor, merge ebrios, prezintã vertij, euforie, convulsie, somnolentã pânã la pierderea cunostintei si inclusiv comã. Produsii de metabolism ai acestei substante cauzeazã acidozã metabolicã severã, deprimarea sistemului nervos central, insuficientã renalã si cardio-respiratorie acutã”, a declarat un medic pentru vremeanouă.ro.

Citeste si: Apropiații asistentei medicale Mihaela Enache cer DREPTATE! Sute de oameni au fost la înmormântarea ei

Asistenta Mihaela Enache

Apropiații nu cred că asistenta Mihaela Enache s-a sinucis

Apropiații cred că asistenta Mihaela Enache ar fi fost otrăvită cu antigel chiar de soțul ei, cel de care intenționa să divorțeze. Imediat după ce a început să se simtă rău, femeia a apelat la ajutorul unei vecine, care a dus-o la spital, semn că nu a încercat să-și pună capăt zilelor. În plus, încă de când asistenta Mihaela Enache a ajuns la spital au existat persoane care au spus că ea ar fi fost otrăvită. 

Oamenii legii fac în continuare cercetări în acest caz pentru a afla ce s-a întâmplat cu asistenta Mihaela Enache. 

sursa foto: Vremea Nouă

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate